Yasemindemirtas Kızlar eşimle ilişkiye girdik. Orgazm olduktan Sonra karnımda böyle bi sertlesme oldu sanki bebek toplandı oraya. Tümsek gibi oldu :( daha sonra gecti bebege bisey olmusmudur acaba ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :(
Yasiryasir Yasemindemirtas bendede oluyor canim 24 haftalikken baslado heralde halada devam editir merak etme 😍😂
tomurcukannesi Yasemindemirtas orgazmın bebeğe zararı yok diye biliyorum normal orgazmsız ilişkiden sonrada bebek toplanabiliyo ama bi süre sonra gevşiyo. Eğer kasılma halinde olursa doktorunuza haber verin derim
Tubaraf Yasemindemirtas ya bana cok kızan olucak belkı ama bukdr ozel seylerı burda konusmak norml mı? Doktorunuza sorun ne ayıp yahu
Yasemindemirtas Yasiryasir valla aklım cıktı ya cok korktum. Taş gibi oldu . Şimdide hareket etmiyomus gibi geliyor korktum çok.
MelikeOk Çok sık yapmasanız hiçbir şey olmaz, sertleşmesi çok normal bir şey bizde aynisini yaşadık, sadece ilişkiden sonra hemen kalkmayın yataktan, yana uzanıp dinlenmeye çalışın kendini kasmadan
Yasemindemirtas Ne bilim kızlar ya kendim korktum eşimide korkuttum sanki elimle bile hissettim karnıma koyunca elimi. Korktum valla :(
Merveanneoluyor Ya hamilelik haberini aldığımızdan beri biz korkumuzdan giremiyoruz ilişkiye🙈 ilk 3ayı atlatalım dedik birlikte karar verdik şu an 10hafta bitti ama daha sonra da girebileceğimi zannetmiyorum ben🙈 beni bi rahatlatın ya🙈🙈
zlemBerenZeynepKalr Merveanneoluyor benim de ikinci gebeliğim nedense bi korku geldi bana da 36. Haftadayım toplamda 3-4 kez anca olmuştur hlrde atamadm ben de o korkuyu ztn artık yasak😀
Yasemindemirtas Merveanneoluyor canım benim doktorum kanaman falan yoksa cinsellikte bi problem yok demisti.
queenz Merveanneoluyor Canım bnde sen gibiydim ilk 3 ay hiç girmedim korktum ama inanki ilişkiye girmenin bi zararı yok bebege. Eşin istiyorsa geri cevirme canım.
zlemBerenZeynepKalr Orgazm kasılmalarının bebeğe etkisi olmadığını okumuştum nettte bi sorun yoktur hrlde uzanıp dinlenin💆🏻♀️
Yasemindemirtas zlemBerenZeynepKalr valla sanki hissettim bebegi elimde. O derece sertti aklımdan cıkmıyo şimdi :(
Derya341986 Yasemindemirtas kanamam oldu cnm 12 haftalıkken ama nefis işte bazen duramıyor insan yakınlaşma oluyor bazısında karnım semsert oluyor top gibi ama 5 dk sonra yumuşuyor forumda aynı şeyi yaşayan çok insan var gibi
Yasemindemirtas Derya341986 kanaman olduktan sonra hiç beraberlik yasadınız mı peki canım. Benim de 15 haftamda ufak bi lekelenmem olmustu. Doktor biraz ara verin demisti. ama bidaha hiç tekrarlamadı kanama. Bugün böyle oldu şimdi kendimi suclu hissediyorum
Yasemindemirtas tomurcukannesi hiç bi kasılma olmadı canım sadece oraya toplandı 5 dakika sonra gecti
Derya341986 Yasemindemirtas yok cnm yapmadık cesaret edemedm ben ama aslında birliktelik belkidebana da iyi gelicek sen mutlu olucaksınki bebişde mutlu olucak ben fazla cesaretsizim çünkü ilacı da bıraktırdı progestanı bana
Yasemindemirtas Derya341986 bende kullanmıyorum canım banada bıraktrdı doktor. Rahim agzım falanda kapalıymıs ama sertlesme genel sorun galiba.
SeherBayraktar Yasemindemirtas evet canım. Normal bir durum bende 35+5 im benim de hep oluyo sonra geçiyo. Rahim orgazmdan dolayı kendi içinde kasılmalar yaşıyo ve bebek toplanıyo istemsiz ama bu bebeğe zarar vermiyor tam tersi bi sağlık sorunu yoksa bu onu mutlu ediyo.