Tugba_k5 Arkadaşlar bütün önerilerinizi bekliyorum ne yiyeyim ne içeyim zaten 10 gün geriden geliyorduk şimdi de hiç gelişemicek diye korkuyorum 😞 Nasıl atlattınız bu süreci, cevaplarınızı bekliyorum.
Aslylmz Bol bol C vitamini tüketin su için sıvı tüketiminiz cok olsun doğal bal pekmez vs tüketin. Dinlenin birde.
Ozlemece46 Merhaba bende şuan 37+3 üm ve covidim korkma Doktorum bana vitamin önerdi daha önce kullandığım vitaminlerde vardı çok hafif bir şekilde geçiriyorum sende yediklerine dikkat et ve sıvı tüketimin bol olsun.
Tugba_k5 Ozlemece46 benimde günlük içtiğim vitaminler var onların dışında dediginiz gibi doğal besleniyorum insallah daha iyi olur, kendim grip gibi geçiriyorum önemli değil de bebek etkilenmesin yeter 🙏🏻
verve Ben de covid geçirdim , yemene içmene dikkat edersin tabi ama benim doktorum pıhtılaşmadan endişelendiği için bir test yaptırttı ve ona göre oksapar kullandım . Doktorunuza sorun
Tugba_k5 verve yarın randevum vardı normal de iptal ettim mecbur. Herhangi bi sağlık kuruluşundan da aranmadim henüz ararlasa soylicem hamileyim vs diye belirticem
Tugba_k5 Ozlemece46 yok hayır sağlık kuruluşu aradı çok kötü olursan hastaneye git denildi bukadar 🤷🏼♀️