Evettt arkadaşlar bende şükür doğum yaptım . Doktorum 39+0 a gün vermişti sezeryan için. Sabah 11 de yatışım oldu beni giydirdiler. Damar yolum açılmasında biraz sıkıntı oldu çünkü damarlarım ince. Odada damar yolu bulamadıkları için ameliyathanede tekrar denendi. Orda da 2. De takılabildi. 12.15 gibi ameliyathanedeydim kısa süre sonra anestezi uzmanı geldi belden iğne yapacağını söyledi gerekli pozisyon için yardımcı oldular , fakat bende burda da iğne girmedi 2 kere denedi ve olmadı ben kendimi çok kastım ve korktum. 3. De kendime dedm sakin ol ve rahat bırak burdan başk türlü çıkış zaten yok 😅😅 şükür sonra oldu hemen ayaklarıma bir sıcaklık indi zaten beni hemen sedyeyle yatırdılar . Önüme örtü çekildi sonda takıldı vs . Ben o sırada acayip kötü oldum dehşet bir baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü oldu kendimi 2-3 dk kadar ölecek gibi hissettim ama hemen orda zaten bişeyler takviye edildi ve normale döndüm bi anda . Sonrasında her şey o kadar hızlıydı ki hiç bir şey hissetmedim . İtme çekmeler hissediliyor ama düşünülen gibi kesinlikle değilmiş ben bundan kaynaklı acayip bir endişeyle gitmiştim doğuma . Ama korktuğum gibi olmadı . 12.36 da bebeğim doğdu ağlama sesini duydum 🤲🙏 temizlediler yanıma getirdiler ordan sonrası derin bi huzur mis kokusunu duyduktan sonra her şey bitmişti zaten . Ameliyathaneden çıkardılar bebeğimi bense kalan sürede gözlerimi kapattım ve bebeğime bi an önce kavuşmayı bekledim. 13.20 gibi bende bebeğimin yanındaydım .Sütüm gelmez diye korkuyordum sezeryan olduğundan ama hemen sütüm geldi bebeğim emdi . İlk kalkışımda yürüyemedim uyuşukluk geçmemişti ama sonra yavaş yavaş yürüdüm . Her şey yolunda gitti sabah da taburcu olduk şimdi evimizdeyiz . Rabbim dileyen isteyen herkese nasip Etsin Z inşallah hamiş anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun 🤲❤️ Umarım herkes kolay ve pozitif doğumlar geçirir