123456856 Elfs değişti erkek oldu bana da 100 de 100 kız denildi kesin net deidi ama pipi yokmuşsun hiç
aligunesgzd Ol_der_olur 17.haftada doktorun ultrasonda gösterdiği görüntü de boştu belki de başka bi yerle karıştırdı Bilemiyorum şuan salı günü tekrar kontrolüm var o zaman tekrar sorucam doktora cinsiyetini
aligunesgzd Dilara9406 allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inşallah 🙏🙏🌸🌸 2022 erkek senesi ikna oldum 🤭🤭
ebruke aligunesgzd biz de erkeğiz 🥰 hatta bu sene kız kardeşimin ve arkadaşlarımın dahil olmak üzere 3 tane daha erkek öğrendik 💙💙💙💙
aligunesgzd Deletedmom622772 25+0 dan bildiriyorum bazen uykumdan uyandiracak kadar güçlü vuruşlariyla bazen 24 saat kımıldamadan yatan korkutan uykusuyla tipik bir ikizler burcu erkeği 🤭🤭
Deletedmom622772 aligunesgzd oiyyy kıyamam yaaaaaa hemen bende o haftaya gelsem de benimkininde tekmeleri güçlense iyice hissetsem 19 olucaz neredeyse ama minik minik hissediyorum 😂❤️❤️ Bana 15’te kız demislerdi hatta bende gördüm yani boştu bacak arası sizi görünce bi an tereddüte düstüm 😂😂😂 alısveris yapıcaktım birkac parca yine ben bekliyim 21. Haftayı ne olır ne olmaz 😂😂
haticerabia45 aligunesgzd benimde 13 haftamda kız denmişti 17+5 de erkek dedi doktorumuz biseyler almak istiyorum bebeğim için ama ya gene farklı bir şey derse diye alamıyorum 😃😃😃
Tazeanne0134 aligunesgzd aynısını bizde yaşadık canım 16+6 da dr kız dedi ama detaylı ultrasonda öğrendik erkek olduğunu 😂 şimdi o bebişim 25 aylık ve abi olacak 27+2 haftalık hamileyim 3 dr kız dedi ama net bi şekilde görmedik daha 😂
Haydi aligunesgzd ya banada 15 haftalıkken kesin bi şekilde kız dedi detaylıda erkek oldunu öğrendim Rabbim hayırlısını versin bir kızım var şükür şimdi oğlumu bekliyorum 🤲anneler genelde hisseder ben kızımda hamileyken hep kız hissederdim bu hamileliğimdede başından beri erkek hissettim şükür verene 🥰
eslemsi Banada 16da kiza benziyor dedi 20de randevum var bakalim ne dicek. 19 olduk tam 1 hafta kaldi randevuma heyecanim dorukta ilk gebeliktede 20de ogrendim kizim hep kendini sakladi. Iki kiz amasi olmak hayalim hadi insallah