Yasemin_buglem34 Kızlar gece gece konuşulacak konu değil ama merak ettim benim gibi Gebelikte sakızı abartı bı şekilde cigneyeniniz var mı hep sakız olucak illa ağzımda bu saat olmuş yatagimdayim ağzımda sakız çıkarmak istemiyorum hamilelikten önce bu yoktu 🤷
benimmdunyamm Yasemin_buglem34 ay sakızı hiç çiğneyemem zaten midem.kopuk topluyor sakizla daha çok toplar hemen çenem ağrır 🤣
Dmllale Yasemin_buglem34 27 haftalığım daha şimdi çıkardım sakızı ağzımdan🤣 Mide yanmasına iyi geliyor diye çiğniyorum 2 haftadır hamilelikten önce hiç sevmezdim sakızı😁
Yasemin_buglem34 Nurhan88 😂😂😂hayır çignedikce cigneyesim geliyor eşim şaşırıyor artık yatakta bile mi sakız diyor ama napiyim bırakamıyorum
Denizyildizi1 Yasemin_buglem34 Ben sakızla uyumuştum bi kere sabahta ağzımdaydı çiğnemeye devam ettim ama hamilelikle alakasi var mı bilmiyorum😂😂
Yasemin_buglem34 benimmdunyamm uykuma bile engel ya bırakıp uyuyamıyorum üstelik aciktiriyor kurt gibi aç oluyorum 🙄😂
Yasemin_buglem34 Dmllale 😂😂😂ahah sonunda ben gibi birini buldum ama sen iyi cikarabilmişsin benim ağzımdan kerpetanla alınacak nasıl bı alişkanliksa
iremsmrz22_ Yasemin_buglem34 bu benn 😀 eşim diyor ki korkuyorum bir sabah seni beyazlar içinde bulucağım yüzüne gözüne yapışacak 😀 mide bulantısından alışkanlık kaldı
M-huzeyfe Yasemin_buglem34 bende kusmalarım yüzünden mentollu sakız. Alıyordum sürekli 4 ay boyunca sabah akşam ağzımdaydı alışkanlık haline getirmiştim kusmaların önüne o şeklde geçmişti. Şimdi 5 bucuk aylığım bitti çok şükür sakız çiğnemiorm artk .
Papatyam63 Yasemin_buglem34 😂😂 aynı ben ama.yatakta çini yemiyorum eşim kızıyor bide iki defa başıma bı olay geldi 😂😂 yatakta sakız cinerken uyuy kaldım sabah kalktım saçıma dolanmış saçımı kestim
112prmanne Kızlar benden duymuş olmayın ama 😂 babaannem sakızı çok çiğnersen çocuğun geveze olur dedi 😂😂😂😂 hurafe işte ama komik 😂