sedoliiii Normal zamanda hiç bu kadar yaşamadığım uyku problemi yaşıyorum kızlar mesela bugün 10-11 arası yaklaşık 1 saat uyudum tuvalete kalktım daha sonra uykuya dalamıyorum bu saat oldu sizedeoluyor mu bulduğunuz bir çözümü varmı oluyorsa
Beybisininannesi sedoliiii maalesef.. telefonla oynuyorum tekrarla uykum gelene kadar Bazen hemen dalıyorum bazen saatlerce bekliyorum 🤦🏻♀️ Şu an da zaten hareketten uyuyamıyorum İçerde kıpır kıpır kıpır nereye dönsem rahat edemiyorum 🤦🏻♀️
iremsmrz22_ sedoliiii ay ben nasıl yatacağıma karar veremiyorum 😀 hep yüzüstü uyurdum 😀 çok uykum var ama tık yok
Bendiyebiri sedoliiii sen yine uyumuşsun bu saat olmuş midem yanıyor yatamıyorum 🔥🔥 böyle midem şuan. Kafamı koymak istemiyorum. Birde üst katımda ki de uyumuyor galiba şu saatte ne bok yiyorsa pat küt sürekli ses geliyor çıtırı geliyor konuşma sesleri falan kendi derdim yetmezmiş gibi birde bunalrın yüzünden uyuyamıyorum. Tuvaletteki su sesleri bile geliyor kaç kere gittiğini biliyorum. Eşim de yok tekim tam uyucak oluyorum ses geliyor ürküyorum 😞
sedoliiii iremsmrz22_ haftalar ilerledikçe sadece yan pozisyonda uyumak zor oluyor şuan surt ağrım var surt üstü yatmak istiyorum ama baskıdan yatamıyor insan
sedoliiii Bendiyebiri Allah şifa versin inşallah tez vakitte sizin mide yanmalarınıza bizim uykularımıza
benimmdunyamm sedoliiii valla hiç düzenli uykum yok uyuyorum 2 3 saat bu saatlerde kalkıyorum bir daha yatamıyorum
Deva22 sedoliiii Ben de burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Bir kaç saat uyudum bir uyandım tıkanmışım oturdum bekliyorum açılsın
Gizemkocar Ya ben de uyuyamiyorm ama boyle sanki birisi bogazima bastiriyormus gbi bir baski var bogazimda..zaten zor nefes aliyodm o iyice artti