Beybisininannesi 33+5 bugün 5 6 kez karnımdan çıt çıt sesleri duyup durdum Kağan kocatepenin bi videosunu buldum Bebeğin eklemlerinden gelebileceğini söylüyor Varmı bu sesleri duyan başka biri?
eusl Beybisininannesi bende de bir aydır oluyor bebeğin tam hareket anında hem su sesi hem parmak kırtlatırız ya kemiklerimizden ses gelir aynen o ses geliyor hep tam hareket ederken oluyor ilk duyduğumda şok olmuştum sonra alıştım oyy yerim seni diyorum her duyduğumda 😃
Denizyildizi1 Beybisininannesi Bende kalp atışlarını hissediyorum düzenli olarak 2 farklı doktora sordum evet bu mümkün hissettiklerin bebeğin kalp atışları dedi çok şaşırmıştım ama senin soruna daha çok şaşırdım🤭
Beybisininannesi eusl ayneeen öylee bi ses 😃 ay vallah rahatladım bir an ben mi manyadım acaba dedim 🙈 hatta ilk tişörtümün etiketine falan baktım ordan mi geliyor diye 😂
Lucy Beybisininannesi Maden suyunun ve cevizin faydası tartışılmaz. Ben çok faydasını gördüm. Hayır canım benimkinden de gelirdi sesler. Zaten sürekli hıçkırırdı. Şimdi içerde pır pır yerinde durmuyordur o. Bizim parmaklarımızı çıtlamamız gibi düşün. Yeni oluşum var sonuçta içerde. 🧡
gulsonmez27 Çıt sesi üzerine bu başlığı görmüş olmam da mı tesadüf 😂😂evet eklem sesi geliyor içerden kıt kıt ses.Bugün 3.kez oldu duyuyorum ne kıtlak bir bebek 🤣
Beybisininannesi Cellci yok canım o duyulmuyor ama yağ oranın çok yüksek değilse karnındaki düzenli seyirmeyi görebilirsin Pıt pıt atar kafasının olduğu yer 🤗
Cellci Beybisininannesi yaa ben onları el ayak hareketi zannediyordum 🤭 şimdi internetten baktım da ritmik ise hıçkırıkmış 😁