Marsis Kızlar 37+2 olduk kızımla ama hiç gelecek gibi değil bebeğin eşi aşağıdaydi diye hiç düzgün haraket yapamamıştim şimdi çıkmış normal doğum için önerehileceginiz şeyler var mı bir an önce yavruma kavuşmak istiyorum 🤗🥰
benimmdunyamm Marsis hurmanın çok faydası olduğunu düşünüyorum ama daha zamanı var bence hurma açılma yapıyormuş bir tanıdık yedi evde 5 cm olmuş açıklığı
Seross10 Marsis 40+3te suni sancı ile doğum yaptım gebeliğim boyunca yürüdüm 36dan itibaren hurma yedim çömelme hareketleri yaptım sıcak su ile duş aldım 3 cm açıklık vardı ama sancım yoktu bu yüzden suni alarak doğum yaptım
benimmdunyamm Marsis hurmayı söylemişler yemiş o gün sabaha karşı ağrısı oldu gittiğinde 5 cm demiş ebeler
Ataly Seross10 direk şunu sancıyla başlamk nasıl çok sancilimiydi ve kac saate doğum yaptınız acabaaa ☺️
Seross10 Ataly 8 saatte doğum yaptım öğlen 12de yatış yapıldı 3te suyum geldi akşam 20:20de doğum yaptım. Suni verilmeye başlanmadan kendi ağrılarımda vardı suni de verilince zorladı biraz suyum gelince daha da şiddetlendi