Nurtendurmazz Kızlar 31+3 günlük hamileyim bir haftadır sağ kalçamın içi ağrıyor resmen yürürken topallıyorum bile bazen dün aile hekimine gittim normal olduğunu söyledi ama benim için tam bir işkence benim gibi olan var mı önerisi vs olan?
Reyhan35 Nurtendurmazz takipli olduğun doktora danış canım ben 24 haftalığım 18 den beri aynı sorun var sade soda önerdi günde 1 tane içinde magnezyum olduğu için rahatlıyor burda okumuştum ama ilaç veren doktorlar da varmış bı danış derim
Kamumu Nurtendurmazz bendede ara ara oluyor. Ben zeytin yağıyla kalçadan bacağa doğru ovalattırıyorum eşime. Gece yapıyorum ki yerimden kalkmayayım. Sabahada hafifliyor sonrasında da geçiyor. Doktor önerisi değildir. Bana zararı olmadı.
2Prensveannesi Nurtendurmazz gecmis olsun hemen hemen herkes yaşıyor inanın ben hergün süt ve maden suyu içtim ve faydasını gördüm tamamen gecmiyor ama büyük ölçüde hafifledi şükür
Seda3536 Nurtendurmazz aynı durumdayız canım bende öyle bir duruma geliyorum ki basamıyorum ayağımın üstüne beni soda rahatlattı sende dene istersen ama sade soda hem mide yanmamı kesiyor hem kalça ağrıma iyi geliyor
Nurtendurmazz Kamumu bende eşime sürekli masaj yaptırıyorum ama zeytinyağını denememiştim deneyeceğim inşAllah
Nurtendurmazz 2Prensveannesi bende her gün süt içiyorum magnezyumda kullanıyorum ama hiç bana mısın demiyo maden suyuna başladım bile okuyunca😅
2Prensveannesi Nurtendurmazz şifa olur insaallah yapacak bisey yok dogana kadar binbir türlü agrı cekiyoruz
Seda3536 Nurtendurmazz sevindim🥰hergün 1 tane iç hatta doktorum ikide içilir zararı yok ama sade olucak dedi meyveli değil ayrıca doktorun verdiği magnezyum varsa onuda atlama mutlaka iç
Nurtendurmazz Seda3536 zaten magnezyum içiyorum ama nedense fayda görmüyorum gibi soda ve süt içmeye başladım hergün akşamlarıda yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum daha iyi gibiyim ☺️