Gulsgnc Rabis277 Bende çok merak ediyorum tansiyon hastasıyım normal doğuma zorluyor lar mı süreç nasıl işliyor
Gizemmm_34 Ben ikili test yaptirdim cok guzel ilgilelerdi ama dogumu filan bilmiyorum simdide detayli ultrasyon icin randevu almaya calisiyorim
busra-M İlk sancı odasına giriyorsunuz tek başınıza, doğurup çıkıyorsunuz Oraya ailenizden kimse gelemiyor malesef. Doğum yaptiktan sonra lohusa katına çıkıyorsunuz. Ziyaretçi vs yasak bı eşiniz gelip görebiliyor. Süsleme yasak mı bilmiyorum ben yapmadım.
sevincyldrm Merhabalar peki odaları nasıldı öğrenebilir miyim cam var mıydı ferah mıydı ve kişiye özel miydi ?
Seymasezer sevincyldrm 2020 de ben doğum yaptım o an ki şansıma mıydı bilmiyorum ebeler hemsireler cok iyidi. Hadi bitanem yaparsın hadi canım diye diye doğum yaptırdılar bana. Benim kaldığım odada 2 kişilik yatak vardı. Cam felanda vardı tabiki ve hastanenin için sıcacıktı
busra-M sevincyldrm cam vardı tabi ben pencere önünde çektim hep sancimi oda büyük doğum yapacağın yatak var bir tane koltuk banyo WC var.
_neslihan_ 2 kişilik odalar var ziyaretçi yasak doğum anına kadar yanlız kalıyorsun mecbur telefon falan yasak ben Allah mecbur etmedikçe gitme taraftarı değilim çünkü yanlız kalmak istemiyorum o an yani kimseden destek görememek daha zor doktorlar iyi oluyor genelde bazı hemşireler gicik oluyor oda senin nasibine kalmış ama oda süsleme falan yok fotoğraf hakkında bilgim yok