SonguulSevuuk Geceleri uyuyamamam ve hala çok hareketli olması dışında herşey yolunda sizde durumlar nasıl teyzeleri 😊 https://imgyukle.com/i/Ekg5Ut Buda tatlı kızım😍
CerenArslan1 SonguulSevuuk ay küçük kuzu maşallah 😇🥰 biz 35 e girdik kaburga ağrısı feci birde karın kaşıntı sı başladı bir kaç gündür ağırlaşmaya başladık ara ara sancılar oluyor🤷♀️🥰 küçük kızımızın ayaklarını sevmekle meşgulüz her gün minnak totosunu sağa doğru dayayıp duruyor😄
dilara_cinar99 Bende giriş yaptım bu gece 2 3 gündür ağırlaştığımi hissediyorum oğlum baya hareketli bı sıkıntı yok şükür 😊
SonguulSevuuk dilara_cinar99 maşallah çok şükür bende ağırlaştım artık galiba 🥲 Hastane çantanı falan hazırladın mı canım 😊
dilara_cinar99 SonguulSevuuk Hazırladım canım depend ve göğüs pedi sipariş ettim onlar filen kaldı bı ufak tefek şeyler doğum hakkında bir şey söyledi mi doktorunuz 😊
SonguulSevuuk CerenArslan1 ah yerim onun ayaklarını maşallah 🧿 😍benimde sağ tarafıma toplanıyor hep bu ara sağ sağlim gelsinler inşallah ya🤲🏼🌸
CerenArslan1 SonguulSevuuk Amin canım amin sağ salim sağlıkla küçük kuzuları kucağımıza alalım Allahin izniyle🥰😊
SonguulSevuuk dilara_cinar99 benim ikinci doğumum olucak normal bekliyoruz ilk kızımda olduğu gibi kuzum inşallah 😊 Bende hazırladım herşeyimi bi genel temizlik yapıcaz salı günü inşallah sonra dinlenicem bol bol 🤤
dilara_cinar99 SonguulSevuuk Bende 36 da filen yapmayı düşünüyorum halıları filen yıkamaya vericem daha 😁
SonguulSevuuk dilara_cinar99 Bende verdim geldiler salı camlar yerler bitsin sereyim çok gözümde büyüyor herşey artık 😅
Yasecer Çok şükür ama ağırlaştık iyice bacak ağrıları,mide yanmaları nefes darlıkları çok şükür kızçem kıpır kıpır☺️ Bana bi rahatlık geldi kızlar ne hastane çantası yaptım çoğu eksikliklerim duruyor hastane için salı doktora gidicem ondan sonra bakıcam😂
gzm6 Yasecer al bendede o rahatlık daha kıyafetleri yıkamadım ütülemedim çanta hazırlamadım çarşamba kontrole gidip bende öyle halletmeye düşünüyorum 🤷🏼♀️
Ozlem2206 SonguulSevuuk oyy maşallah köfte duduşlu tospak 🥰 ne güzel poz vermiş bizim oğlan kendini asla göstermiyor bide kızlar daha nazlı olur derler 😅
SonguulSevuuk Ozlem2206 maşallah kuzum hepsine 🧿😊 Benim ilk kızımda hiç göstermedi kendini çok şükür hiç gizlemedi bu kızım🤤 Sürpriz yapıcak belliki size yakışıklı annesii🥳