tugbaacng Celile27 ilaç isteyin doktorunuzdan, hamilelikte ne yapsak geçmiyor çünkü, çok az rahatlatıyor o kadar. Prilam dr kullanmıştım ben. Beyaz leblebi, tost, elma, yoğurt, soğuk süt, kraker, ekmek içi, salatalık.. bunları tüketebilirsiniz.
Zpy Celile27 bende çok çektim 17 de azalmaya başladı 19+4 teyim sabah öğürmeler diş fırçalarken devam prilam ve premesis plus kullanıyorum özellikle dışarda olacaksam ama azalıyor o ilk şiddette devam etmiyor 16 dan sonra fark ediyorsunuz geçmiş olsun💐💐
Babyco Celile27 aynısı bende de var . 10+3 üm . Normalde sadece sabahları oluyordu şuan tüm gün . Prilam kullanıyorum içerken onu da kusuyorum. Başka rahatsızlıklarda var hayırlısı
Zeynepasi Bende 10+4 haftalik hamileyim prilam diye bir ilaç kullanıyorum sabah aksam aç karnına onu içmezsem midem çok kötü oluyor kusuyorum
Buzlubadem 10+5 deyim bu zamana kadar çok şükür ciddi bir bulantı çekmedim. Arada çok hafif oldu. Ama ilk 2 hafta mide yanmam çok olmuştu sonra o da geçti. Ama 2 gündür tekrar mide yanması çekmeye başladım.
Gnz Celile27 11 haftalığım bulantı kusma son sürat devam ediyor birde herseyden tiksiniyorum dört gözle bu günlerin geçmesini bekliyorum😪