MeyraRana Esranr95 çok az kaldı hemde bu ay zaten bitmek üzere 28 mi ne çekiyor kalıyor 1.5 ay ☺️ 29+5
Aguo Benim de 30+3 🐣🐣 haftaya odası geliyor onun temizliği ile uğraşacağım sonrasında yıkama ütüleme bavul 😇 Marta kadar bitirmeyi planlıyorum
Ipekgulll Ozlm007 Yürüyünce karnında taş taşıyormuşum gibi hissediyorum sizde de oluyor mu bu his alta çok baskı yapıyot adım atarken zorlanıyorum :)
Ozlm007 Ipekgulll aynı hatta bende 6. Aydan beri böyle diyebilirim biraz yürüyeyim deli ediyor beni sürekli tuvalete gitme isteği oluşuyor aşağıda olduğu için mesaneye çok sık baskı yapıyor ve doğmadan bundan kurtuluş yok malesef
eso14 mercimeginannesiiii valla benim bebişinde dolabı daha gelmedi. Ben yıkadım ütüledim kendi dolabımda bi bölüme astım. Geri kalanını ufak bir hurca koydum. Sende öyle yapabilirsin. Ağzı kapalı bi yerde durursa bişey olmaz
mercimeginannesiiii eso14 Evet haklısın. Yıkayıp hurca veya temiz bir poşete koyabilirim. Yoksa geç kalacak hazırlıklar. 🥰❤️
Aleyna-24 Kızlaar merhaba🥳 hastane çantası listesi yaptınız mı acaba yardımcı olsak birbirimize ne gerekli ne gereksiz bilmiyorum 🙈
Ozlm007 Aleyna-24 https://resimyukle.io/g/ElZueO9usR Ben bunları listeledim kendimce sende burdan bakabilirsin eksik gördüğün bişey varsa yazar mısın bende ekleyeyim ☺️