zeynepmoom2_ Murgul bebek pozisyonu almadığı için beklettiler beni suyuda iyi diye eve göndermişlerdi
Morprenses Murgul bende böyle biliyorum ama burda hep erken gelmiş erkekler 🤣 ben 38+1 dün doktor doğurmuyorsun hala dedi 😁
iki_tospik_annesii Murgul İki oğlumuda 37 haftada doğurdum ☺️ İlk oglum 37+3 ikinci oglum 37+4 de ikiside sezeryanla
SutlacimiYedimmiBen Murgul ilk oglumu 35.haftada Ikinci oglumu 40.haftada doğurdum Ikiside normal dogum
Seribannisqnci Murgul 40.haftadayım geceden beri belim çok ağrıyo 5 dk da bi 30 sn sancı vuruyor geçiyor hemende gitmek istemiyorum hastaneye sizce Doğum başlangıcımı
Rabiaseher Seribannisqnci düzenli mi cnm sancıların hep 5 dk ya bir mi geliyo 5 dk ya düştüyse erken değil bence hastaneye git cnm ne olur ne olmaz bebek hareketlerini iyi takip et
Murgul Seribannisqnci benim ilk hamileliğim tecrübem yok Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşaallah
Murgul Rabiaseher sancı sırasındasa hareket ediyormı bebekler ne kadar sıklıkla Haftadayım ben genel olarak tembel bebiş benimki çok hareketi yokda Doğum zamanı evde sancu çekeyim diyorum ama hareket işi zor benim bebişle
Rabiaseher Murgul ediyo cnm benim sancım gelmedi tam bilmiyorum ama öyle duydum yani 5 dk ya dusduyse sancım bence git bı hastaneye nst ye falan bakarlar belki acilman olmuştur tehlikeye atma zaten 40 haftalik
Murgul zeynepmoom2_ zeynepmoom2_ devlet hastanesi mi özel hastane mi o kadar bekleyen ilkkez duydumda