nazliaynaci Merhaba 32. Haftamızdayız bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım ilk kez, allergy PLUS seçeneği var ama kaç derecede nasıl yıkamalıyım
Lulikli nazliaynaci ben yarım saatlik ayarda 30 derece 400 sıkma da yıkadım. Bebek programım var ama doğumdan sonra kirlendikçe kullanmaya başlamayı planlıyorum. Deterjanım doğal içerikli😊
Papatyam63 nazliaynaci canım ben önce ele yıkadım sonra ütü yaptım ilk makineye atınca küçük oluyor zaten temizler ben ele yıkadım sirkeledim sonra ütü yaptım ha makineye aticaksan 30 yada 40 yıka
Zeyzeyp nazliaynaci ilk yıkadıgımda 30 derecede yıkamıştım cnm Zatn hepsi yeni oluyor sonuçta Zatn etiketlerinde yazıyor çoğunlukla 30 diye sonradan kullandıkça 40 da yıkadım
NeeSalman Duru granül matikle yıkıyorum ben çok memnunum kesinlikle öneririm. İlk kıyafetleri 30 derecede kısa programda yıkamıştım. Sonrakileri ise 40 derecede yıkadım hep
SerraveAnnesii Ben ilk sefer zaten temizler diye 30 derecede kısa programda yıkadım 600 de sıktırdım. Uni baby sıvı deterjan kullandım. Doğumdan sonra bebek programında yıkarım kirli, lekeli falan olur o zaman