Yasemiiin- Kevsr Ben de aynıyım , bu hafta söyledi bize Dr 11+6 iken . Ama şimdilik aramızda kalsın , 3 hafta sonra kontrolde söylediğimde herkese dersiniz dedi 😄 sonraki ilk muayenende söyleyebilir 🙂
Nesgul552 selinbirincisezen inşaallah 3 düşük sonrası içim içimi yiyor salı günü kontrol var ama ömründen 10 yıl gitti
selinbirincisezen Nesgul552 lütfen kendinizi yormayın yatın dinlenin hamileliğinizin keyfini çıkartın ve hep iyisini düşünün💕bebeğin çok sağlıklı annesi 😍🤲🏻
dilekgoren Srnymn Salı günü randevum, kısmet belki belli olur 😇 senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu
Nesgul552 selinbirincisezen elimi bir işe sürdüğüm yok korkuma zaten inşaallah inşaallah dediğiniz gibi sağlıklı haberlerini alırız ❤️❤️
Aslhn-06 ZehraBaylar Bende inşallah geç öğrenirim 7,8 haftalıkkken diyordum ki 4 haftalıkken öğrendim geçmiyorrrr 😂😂 11 haftalık olduk tadını çıkaralım dicem ama benim zor geçiyor hamilelik
ZehraBaylar Aslhn-06 benimde öyle valla bazen ölüm gibi geliyor bulantı halsizlik sonraki birkaç gün rahat ediyorum bende anlamadım valla nasıl birşeymiş hamilellik