EdizEliz Nohappymom99 cnm ben geçen ay çektirdim bu ay klomene başlıcak doktor. Çok kişi var ama ilk aydan gebe kalan. Ben de çok umutluydum bu ay ama malesef. Umarım senin güzel sonuçlanır
Afro-dit Nohappymom99 2018 haziran da rahim filmi çekindim temmuzda hamile olduğumu öğrendim rahim filmi çektirip hamile kalan çok kadın var tabi bir sorun yoksa
Burc35 Nohappymom99 Merhaba Aralık’ta çektirdim ocakta hamile olduğumu öğrendim henüz kalp atışı duymadık sağlıkla ilerler inşallah 🙏 rahim filmi hamilelik sansimizi arttırıyor
Betul_52 Bende bu konuyu araştırmayı düşünüyordum genetik test yaptırdım sıkıntı yok kaybım var o yüzden rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Huser Merhaba kızlar ben kasım sonu çektirdim ve Ocakta gebe kaldığımı öğrendim Aralıkta hamile kalmışım yani. Umarım sizlerde bu güzel haberi en kısa sürede alırsınız 🥰☺️
Duyguspmz Nohappymom99 merhaba bende ağustosta çektirmiştim yine o ay hamile kaldım çekildikten sonra
Meleknkkk Nohappymom99 ocağın 13ünde rahim filmi çekildi bana yine ocağın 30unda hamile olduğumu öğrendim. 1 buçuk sene denedik olmadı ama ilaçlı rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım hemen
Karahindiba Haziranın sonunda rahim filmi çektirdim, temmuzda hamile kalmışım ağustosta öğrendim. Benim için kesinlikle çok etkisi oldu. Evet biraz ağrılı oluyor fakat dayanılmaz bir şey değil.
Sevilayozdemir Nohappymom99 ilaçlı mi bilmiyorum istersen sorarım ama görümcem rahim filminden sonra ki ay hamile kaldı.Bir sonraki ay adet olmayınca anladık. İnşallah sende tez zamanda hayırlısı sağlıkla bir gebelik yaşayıp yavrunu kucağına alırsın