Kubgkm Selam hanımlar normalde istanbulda yaşıyorum ama mecburen izmirde doğum yapacağım sizler hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastanede doğum yapacaksınız bana yardımcı olur musunuz ♥️
35lavanta Özel çınarlı hast. Onur Süleyman Aldemir kızımında doktoruydu şimdi oğluşumunda olacak inaşallah kesinlikle tavsiye ederim
Ecelenmis Zuhalbrl merhaba Dr u arastiriyorum ama memnun musunuz cinarli da malesef memnun kalamadım devlet hast gibiydi dogum ucreti vs ne kadar bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız
Ozgennnnnn 35lavanta bende Ahmet Güler r gidiyorum doğumu özel Çınarlı hastanesinde yaptırıyor aynıdır herhalde diye düşündüm 🤷🏼♀️ Teşekkür ederim kolay doğumunuz olur inşallah 🥰
Buseuyanik Karanannesi35 bende Mehmet beye gidiyorum ama dışarıdan organizasyon kabul etmiyorlarmis doğum fotoğrafçılari varmış onunda çektiği fotoğraflar çok kötü bir kez doğum yapicaz şahsen ben klip ve oda süsleme için organizasyon istiyorum kabul etmiyorlar yani dışarıdan benim için bu durum -
Zuhalbrl Ecelenmis evet ata sağlıkta kemal ugurbil doktorum dun doğum yaptım çok tatli ve iyi bi doktor hemşireler de sonrasında çok ilgiliydi hazirana kadar 6000 TL doğum ücreti epidural istenirse ekstra 750 verilio
aysun35elmas Ecelenmis çınarlı pişmanlık dilay hanıma gidiyodum 2 sene önce suyumun azaldığını fark etmedi başka bi hastaneden acil riskli doğum diye tepeciğe sevk edildim kadın da gitti o hastaneden
Melake Mervekrz merhaba bende Emrah beye gitmeyi düşünüyorum muayene be doğum ücreti hakkında bilginiz var mı