merve_ozdmr52 Semptomlarımın olmasına rağmen ilk test sonucum negatif çıktı. 4 5 gün içerisinde öksürüğüm çok fazla arttı. Uyku bile uyuyamıyorum. Bugun ise test sonucum pozitif çıktı. 26+4 haftalık hamileyim öksürüğe iyi gelir dediğiniz bir şey var mı kızlar
acemianneee_31 merve_ozdmr52 sıcak suya şeker atıp içtim bide ayvayı kabuğunu soyup biraz doğrayıp suya attım sıcakken içtim çok etkiliydi
Bilgecee merve_ozdmr52 geçmiş olsun canım ben de sabahları pekmez içtim 1 tatlı kaşığı iyi geldi öksürüğüme. Sen de dene istersen. Bir de ıhlamur bal iç günde 1 fincan o da iyi geliyor.
Papatyam__ merve_ozdmr52 sanırım ıyıce tavan yaptı bende bugun ogrendım ve inanılmaz öksürüyorum 25haftalıgız oksuruk bebege zarar verıcek dıyw korkar oldjm artık🦠🥺
doee2022 merve_ozdmr52 bal limon suyu ve çok az bi karabiber sıcak su ile çay yapıp içtim. Tavsiye ederim. Bal karabiber yarıştırıyor sabah akşam içtim.
merve_ozdmr52 Bilgecee inan hepsini yapıyorum canım ama bana mısın demiyor. O kadar çok ılık su içiyorum ki artık öksürmekten midem bulanıyor. Bugun bide çam kozalak pekmezine başladım o da rahatlatıyor biraz
merve_ozdmr52 Papatyam__ geçmiş olsun canım benim evet şuan artış var çoğu kişiden aynı şeyi duyuyorum. Bende öyleyim biliyor musun artık kasıklarım felan ağrıyor. Karantinam biter bitmez kadın doğuma gidicem sende öyle yap bence
Yeniannebirkiz Bende bir hafta şiddetli öksürük çektim gerçekten çok zor ben kozalak şurubu kullandım çok etkiliydi doktorum önerdi tavsiye ederim ben pekmezler ballar neler denedim bilmiyorum ama şifayı onda buldum tez zamanda iyileşirsin inşallah
merve_ozdmr52 Yeniannebirkiz ayy inşallah 🤲 zaten 2 3 hafta önce faranjit olmuştum. Onda da çok öksürük çekmiştim gene aynı umarım çok uzun sürmez ya bugün aklıma geldi benim de bir de soğanın kesip içine bal limon ekleyip bekletiyorum su oluşuyor onu içtim o da etkili
Papatyam__ merve_ozdmr52 çok sagolun.. valla bende öyle yapıcam bakalım insallah sıkıntısız atlatırız 🙏🏻
Sena_liya merve_ozdmr52 Yonca54 öyle bir durum varsa doktorunla görüş kan sulandirici iğne hap falan verir. Ama stres ten de kaynaklanıyor olabilir…
1993s Burun akıntısı göz yanması olan varmi bide devamlı hapsurmak bugün pozitif olduğumu öğrendim korkuyorum
merve_ozdmr52 1993s ilk olarak boğaz yanması olarak başladı 1 2 gün sonra hapşurma eklendi hafif eklem ağrısıyla. Suan da hiç biri yok sadece çok fazla öksürük ve burnum tıkandı