Tuci54 özeli övüp devleti kötüleyenleri anlamıyorum 🤔 şehir hastahanesi Ayşenur hanıma gidiyorum ben de 👍🏻 Dışardakileri beklememek için içerde bekletiyor mesela benim yan odada ultrasona hazırlanma süremi başka bir hasta beklemiyor muayeneye gittiysen anlarsın zaten neden 2-3 kişi odaya girdiğini herkesi tek tek alsa şu pandemide o kadar kişi kaç saat bekler? En mantıklı sıralama ve hızla muayeneye alıyor drlar. Ve detaylı bilgi verme durumu gebelik haftanla alakalı olabilir bilmen gereken bir şey olunca söylüyor ya da hangi haftalarda muayene olman gerektiğini söylüyor alacagın takviye ilaçları söylüyor beklentiniz yüksekse özelde de muayene olsan aynı şekilde memnun kalmazsınki. Her kadın bedeni farklıdır, her kadının şikayetleri ve yaşayacakları farklıdır, her bebek farklıdır. Özele de gittim Dr sadece bebek ağırlığı ve kalp atımı hakkında bilgi veriyor doğumuna yakınsa doğum planın hakkında konuşur bilgi verir. Biz bu uygulamayı bu yüzden indirmedik mi ☺️ Bebek haftası , boyutu, gelişimi takip amaçlı burada genelleme bir tahmin var bence bu kadar tahmini hiç hiç özel dr vermez daha doğrusu gerek görmez 👍🏻