FKHA Hamilelikte tere roka yemek zararlı diye duydum bi yaşıma daha girdim. Yeşillik yemiş oluyum diye yemiştim. Maydonozu çok duydum ama tere roka zarar mı gerçekten yediniz mi ?
Clementinee FKHA Haftamdayım kahvaltı ve akşAm salatalarımda hepsini yedm. Çok şükür birşeyde olmadı internete bakarsanız herşey zararlı
Meralmasal FKHA ben de hamileliğim boyunca daha fazla abandım yeşilliğe ne alakası var arkadaş ya gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor
Polenpolen52 FKHA tere roka , cok faydalı hamılelıgın basından bırı yıyorum , 24 haftalıgım artık salatalarda maydonozda yıyorum, roka ozellıkle cok faydalı
FKHA Polenpolen52 internette hamilelikte çok riskli falan yazınca şok oldum bende aslında faydalı olur diye yemiştim ıspanak falan yiyemiyorum tiksindim en azından böyle yeşillik yeyim demiştim 😊
Polenpolen52 FKHA ay yok canım maydonozu yemeyebılırsın ama , bebek ıcın bebek beslenmesı ıcın ozellıkle marul roka çok çok faydalı
erdem_agah FKHA sadece maydanoz un söktürücü etkisi var o da çok yersen felandir. Ben yiyorum ilkinde de yemistim.
Nilufer_ FKHA abartmayıp,kararında yedikten sonra hiçbir zararı olacağını sanmıyorum. Bende tere yedim. Hiçbirşey olmadı
Mor_papatya_ FKHA Hamilelikte bende çok yedim özellikle roka limonla sıkıp yemeğe hastasıyım 😋 aşırı kacmadigi sürece zararı yok doktorunuza danışın en iyisi🥰
Klcaysgl FKHA benim kayinvalidem anlatti miğde bulantisindan bişey yiyemezmiş hep yeşillik yerdim diyo bence saçmalik her gördüğümüz okuduğumuz seye inanmayalim
Ozlm007 FKHA 31. Haftanın içindeyim maydonoz roka dereotu herşeyi yedim hiç bir şey olmadı maydonozu da oturup bir bağ yemiceksiniz nasıl olsa ben kahvaltılarda hep yiyorum aksine sağlıklı şeyler bunlar canım çekti diyip pizzaları dönerleri götürmekten çok daha iyi yani korkma
Nillaayyy FKHA ay yok canım öyle herşeye de inanmayın ama bana doktorumda dedi yeşillkleri sirkeli suda beklet bide çiğ et elleme tahtada doğransa da iyice yıka çünkü içerisindeki bakteriler bebeğe geçiyorms bide çok iyi pissin dedi et yumurta falan ben sadece onlara dikkat ettim
Yamantosunannesi Tere değil de roka çok yedim ya maydanoz haricinin zararı olduğunu da zannetmiyorum. Hatta mercimek köftesinde maydanozu da yedim bazı zamanlar misafirlikte salata içinde de yedim abartmadıkça sorun olacağını sanmıyorum