47Seda Hanımlar 7+2 hamileyim ve inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum aile hekimi Magnesie Calcinee ilacını verdi kabızlığım İçin ama ilaç içeriğine baktığımda 4. Aydan sonra kullanılabilir yazıyor bu ilacı kullananlar yazabilir mi lütfen
Merve352 47Seda ben tüp bebek oldum 5 haftalık olacak yarın dupalac verdi kabızlık için. Normalde eczaneler yedikten 1 saat sonra yazıyor ama yarım saat önce iç dedi doktorum…
Mrvrtgrl 47Seda merhaba ben 33.cü haftamı dolduruyorum o ilaçtan ben kullanıyorum kan ilacı kabızlık cok yaptığı için fakat doktorum bana 6.cı aydan sonra vermıstı daha erkeni sakıncalı dedi gönül rahatlığıyla içebilirsin demıstı.
Mdjdjdks 47Seda Canım ben kullandım hiç faydasını görmedim . Zeytinyağının içine incir koydum her sabah aç karna yedim çok faydasını gördüm
Merve352 47Seda Doktoruna sormadan içmeyin bence… Sabah öğle akşam her birinde bı ölçek içiyorum aç karnına. Etkisi de hemen oluyor. Kabızlık sorunum gidene kadar kullanıyorsun. Ama dediğim gibi doktorun ile görüsmen daha iyi mesajtan yazabilirsin doktora sorsan
Mervexxxx Merve352 ölçekte 3 6 9 diye gidiyor tam dolu olarak mı içiyorsunuz birde ne kadar suya koyuyorsunuz
47Seda Mrvrtgrl bana aile hakimi verdi kadın doğum uzmanı değil yani diyorum şimdi o da doktor kadın doğumcu da ama ilaca baktım 4. Aydan önce kullanmayın yazıyor en iyisi doktor muayenemi bekleyeyim çok teşekkür ederim hanımlar
47Seda Mdjdjdks ne kadar zeytinyağına ne kadar incir yaptınız ve incirleri doğradınız mı acaba bende deneyeyim şifa olur inşallah 🥺
Mdjdjdks 47Seda Göz kararı yaptım aslında ben canım . 5-6 tane inciri doğradım üstüne zeytinyağı döktüm incirlerin üstünü çok geçmesin zeytinyağı eşit olsun her sabah aç karna ye inşallah faydasını görürsün
Merve352 Mervexxxx 1 ölçek yani bir kapak içiliyor… yemekten yarım saat önce sabah öğle akşam. Suya koymadan içiyorsun ama çok şekerli bir yudum alıp üstüne su iç her defasında. Bol bol su tuketmen lazım. Cırcır olacağın için. Eğer ilaçtan korkun varsa kefir de aynı etki oluyor neredeyse ama bu ilaç hemen etkili kefir de bir gün sonrası sabaha etkisini gösteriyor
Merve352 Mervexxxx 1 ölçek yani bir kapak içiliyor… yemekten yarım saat önce sabah öğle akşam. Suya koymadan içiyorsun ama çok şekerli bir yudum alıp üstüne su iç her defasında. Bol bol su tuketmen lazım. Cırcır olacağın için. Eğer ilaçtan korkun varsa kefir de aynı etki oluyor neredeyse ama bu ilaç hemen etkili kefir de bir gün sonrası sabaha etkisini gösteriyor