Pirayeada Nasıl yapicam süt gelmiyor yoğun bakımda şuan solunum sıkıntısı var koleztaz olmuştum karnimda kakasini yapmış ama Allahtan yememiş
Handan_65 Pirayeada Canım bnde 36 haftada dogum yaptım milk tea naturpy markası günde enaz 3 bardak iç küp seker seklinde 4 tane at bardağa sıcaknyada ılık suyla içebilirsiniz bn 5 tane atıyorum çok işime yaradı bak sırf senin için kalktım adına bakmak için aktardan aldım bide sürekli çay iç çorba iç pilav öğğnlerini atlatma bnde de kolestas vardı
Bora5832 Pirayeada hünnap markasının anne çayını da kullanabilirsiniz ben de çok etki yaptı sadece 4 bardakta ve sürekli sağmak işe yarıyor
Mihriballim Kuzum sağ bol bol stres yapma kendine sütüne güven bebeğinde hemen toparlar gelir yanına hiç stres yapma 🙏 bol sıvı şeyler tüket dere otu su pekmez komposto tarzı bol bol sağ elektrikli pompa bulursanız muhteşem olur
Pirayeada Mihriballim inşallah cnm.1 2 hafta kalabilir diyorlar cnm sıkıldı Feyzaveannesi Feyzaveannesi stresten galiba doktorda şaşırdı Mihriballim 3 saatte bir sagdiriyorlar cnm
Pirayeada Bora5832 rezene icecem cnm bestlax damla ise yarıyor demişti buradakiler inşallah yarar Ysemek inşallah sürekli sağıyoruz
Ysemek Takıp ettiğim bi ebe vardı kendısıde yenı dogum yaptı galactago ısımlı bitkısel bı damlayı önermişti kendiside kullanıyomuş umarım bır an evvel gelir sütünüz 🙏🏻