Ahgd Kızlar bende suan 33. Haftadayım bugun kontrolüm vardı hersey normal doktorum bidaki randevuyu 1 ay sonraya verdi yani 37 haftalıkken gidicem sizlerde aynı mı? Yoksa zaman yaklaştıkça daha sık mı gidiyorsunuz merak ettim
Aynur47 happybaby123 yok ama bebek 32+5 te 2200 gram die doktor gebelik sekerinden onde olabilir dedi seker yüklemesi istedi ben gittim yapmaya ama olmadi içtiğim affedersin kusarak cikardim o yüzden varmı yokmu.blmiorum
Alshdksb Aynur47 bende 32+6 yım bebeğim maşallah içerde karate 🥋 yapıyo 🤣 hiç uyutmuyo yiyecek olarak fazla yiyemiyorum bende o yüzden sık sık az yiyorum bence sizde öyle deneyin
Aynur47 Bahar1508 ayni gittigim yerde asyada normal 4 bin sezeryan 4750 karar verdinmi duygudami yapcan :)
Aynur47 Bahar1508 bende 76 ile hamile kaldim şuan 90 kg canim :( bebeğin kilosunu bilmiorum 32+5 te gitmiştim 2300 gramdi
Bahar1508 Aynur47 tek korkum bu doğumdan sonra kilolarım kalmaz inşallah o kadar takıntılıyım kilolu kalmak istemiyorum ama bogazıma da sahip çıkamıyorum
Aynur47 Bahar1508 Dünden beri o korku bana girmis benimde tek korkum bu dünden beri bütün postlarim kiloyla ilgili bildiğin düşünmekten kafayi yedim :(
Bahar1508 Aynur47 acaba catlaklar geçecek mi kalır mı öyle valla kendi kendimi yedim 😂😂😂 eski kiloma ulaşır mıyım düşünüyorum