Pinkpurple Kizlar selam.kacinci haftada keseyi gördünüz kalp atışı duydunuz acaba? 5+3 um. Ne zamana randevu alsam
Denizmrt Pinkpurple iyi akşamlar 😊 ben 6+6 ym 4+4 ilk vajinal ultrason keseyi gördüm 5+5 vajinalden kese ve bebeği gördüm bu gün randevum vardı şükür kalp atışını duydum. 🥰🙏 Rabb’im bütün annelerin bebeklerini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
camellia Pinkpurple 4. haftada kese görmüştüm 6. haftada kalp atışı duymuştum ekimin sonunda doğduk 3 bucuk aylık olduk şuan
Dlanoglr Pinkpurple keseyi gördüm ama kalp atışı için gitmedim çok merak ediyorum şuan 6+1 ama sanırım ben 7 hafta bitmeden gitmeyi düşünmüyorum duramadık git diğer hafta gel diyebilir diye korkuyorum
Novaa Pinkpurple 5+1 de keseyi gördük. 6+4 te kalp atışı için çağırdı. Kese için gidebilirsiniz. Sağlıkla tamamlansın😇
miniktirtilim Pinkpurple 5 haftaligim henüz gitmedim. 7 haftaya tandevu aldim erkendne gidip duyumayinca evham yapmamak adina cunku vajinal ultrasonu hicmi hic sevmiyor ve zararli buluyorum ilk haftlarda özellikle
Kbra1937 Kızlar yarın icin randevu aldık kan değerim 1183 çıktı persembe günü biraz bekleyelim dedik yarın 6. Gün olacak öğreneli kese gözükür mü sizce bugün hesapladigim da 4 hafta 5 gün oluyor