35lavanta Ben çınarlıya gidiyorum bugün sordum bende normal sezeryan epidural fark etmez 5.500 dediler 🤗
Ipekcntrk Ben medicanaya gidiyorum özel sağlık sigortam var ama yüne bir kısmını odıcez muhtemelen .haftaya gidip sorcam ne kadar diye . Bi arkadaş medicadadogum yaptı 14 500 almışlar 🤭🤭
35lavanta Sumeyye_96 Ablamın doktoruydu çok tatlı bir bayan 🤗 Bende onur beye gidiyorum aynen doktordan doktora değişiyor
Sumeyye_96 35lavanta evet bende çok memnunum kendisinden rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊❤️
Karanannesi35 Arya22 2011 yilinda oglumu egepol de gokalp tokaç vardi hala devam ediyormu bilmiyorum ama onunla dogumumu yapmıştım ve 1000 tlydi hastane ucreti yillar ne kadar cabuk geçiyor
Arya22 Karanannesi35 Evet devam ediyor kendisi bende Bülent bey e gidiyorum. Yeni bina açıldı ondan fiyat ekstra artmış maalesef
35lavanta Nzlcn22 Fazlasıyla memnunum hemde kızımdada onur beye gidiyordum sürecimde doğumumda çok güzel geçmişti şimdi yine kendisine gidiyorum oyüzden.. Ama yinede herkesin beklentisi farklıdır 😊
Nzlcn22 35lavanta Anladım memnuniyet önemli tabi ki 😊 Doğum ücretinin içine neler dahil acaba bilginiz var mı?