Mucizembenim Kızlar benim 2. Gebeliğim göğüsüm çok sarktı haftaya doğumum inşallah emzirme filan derken daha da sarkıcak var mı kullandığınız toparlayıcı etkisi olan göğüs göbek bölgesi için kullandığınız kremler.
Hilal-95 Mucizembenim krem bılemem ama ben yazın özelıkle soğuk şok yapıyorum göğüslerime suan emzırıyorm ilk doğumum oldu bılmıyorm emzırırken nasıl olur
Beybisininannesi Mucizembenim benim memintolarda göbeğimin üstünde piknik yapıyor artık ama napalim 🥺🥲
Mucizembenim Hilal-95 soğuk su kan akışını hızlandırır iyi gelebilir ama etkisi çok olur mu bilemiyorum 🙄
Mucizembenim Hilal-95 ilk emzirme döneminde bende çok memnundum göğüslerimden dik ve iriydi bırakınca fos oldu 🤣 tabi herkeste olcak diye birşey yok benim öyle oldu 😀
Mucizembenim Fatimaatilla bende öyle gözüme öyle kötü görünüyor ki çok sarkık ben böyle kötü görüyorsam eşimde beğenmiyordur kesin diyorum piskoloji bozuyor resmen estetikten korkmasam olucam ama korkuyorum 🥺
Fatimaatilla Mucizembenim aynen bende aynen… Sağlık olsun da diyorum teselli oluyorum. fakat çok kötü gözüküyor gözüme:( destekli çamaşır giymeden duramıyorum
Elfela Caaanım memişlerim oğlumdan sonra tövbe estf. köpek memesine döndü.. şimdi ikinciye hamileyim nolcaksa bunda da olsun da sonra yaptırıyım artık diyorumm baska care yok 🤷🏻♀️