Sibelblby 20 haftaya geldik bacak ağrısı mide yanması yaşıyoruz sizler neler yaşıyosunuz nasıl gidiyor durumlar annişler
charlottececi Sibelblby calcimax-d kullaniyorum ben her gun yarim tablet suya atiyorum. O engelliyor bacak agrilarini sanirim 😄 19+0 ım :) ikizlere hamileyim. Baya agirlastim simdiden. Son 4 haftada 3,5 kg aldim sanirim 😂 surekli açım 🤣
eymeninannesi123 Sibelblby bende de miğde yanması var üstelik bebişim çok hareketli ilk dogumumda bu kadar hareketli değildi oğlum bunda daha hareketli kizim
Kayaaelif Sibelblby ben 16+4 oldum benım bacaklarım agrıyor normal mı ya öyle boyle degıl bıde benı ateş basıyor
Sibelblby Kayaaelif normal sanırım ben halla bacak ağrılarını cekiyorum magnazyum eksikliğinden oluyomus sanırım ateş basması da bir ara bende de oldu ama çok uzun sürmedi
Mrvysnn 25 haftalıgım bacak agrısı bende de var heleki ayakda çok durursam belimden giriyor agrı bide kramplar var tabi
Sibelblby charlottececi bende sürekli açım doktorum bide dikkat etmem gerektiğini hızlı kilo aldığımı söyledi ama kendimi tutamıyorum 🤷♀️🙄
bkoc 23+5 deyim, mide yanmam azaldı ara sıra var ama bacak ağrılarım çok bel ağrısı, kaşık ağrısı uyku düzenim yok ağrılardan dolayı 😄😄 bir de 1-2 haftadır ara sıra ishal oluyorum aniden çok anlamadım neden olur ki
charlottececi Sibelblby bana bol bol ye diyo 😂 ikiz diye heralde 😂 ya zaten sabah tekmelerle uyaniyorum. Ne zaman ac olsam tekmeliyolar. Mecbur yiyorum 😁