Havvauslu Haftamdayım sanırım yaklaşmış zamanı ikili taramanın ama ön yargılıyım internette çok yanlış çıkan sonuçlar duydum ücretsiz mi birde bilgim yok devlet yapıyor mu nasıl oluyor
Asel2520 Havvauslu özel hastanede ücretli devlette ücretsiz zaten hiç bir test 100/100 sonuç vermiyor en güzeli kafa karıştırmamak
Semaan Havvauslu ücretli canım öEl hastanelerde devletten alıcaksan ilk kadın doğuma gidiyorsun ikili tarama yaptıracak diyosun senin için perinatoloji bölümünü açıyor mhrsden randv alıyorsun ama zor bulunuyor bende saniyeyle aldım hemen doluyor
Smyye1B Havvauslu Yaptırmanızı tavsiye ederim bende yaptırmadım doğruluk payı çok düşük diye. Ama şimdi bebeğimin bağırsakların da parlaklık çıkıyor buda down sendromu belirtisi olabilir dediler Bi kaç doktora gittim bana hep ikili üçlü test yaptırmış olsaydın değildir yada öyledir diyebilirdik dediler.
Deletedmom547899 Özel hastanede yaptıran var mı hiç ? Randavu alıp ikili test aynı gün mü yapılıyor? Sonuçlar için Tekrardan randavu mu almak gerekiyor.yasadigim şehirde devlet yapmıyor.bende yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım.
Htcnal Deletedmom547899 Ozel hastanede ultrason taramasi ayni gun yapiliyot,kan testi icin 6_10 gun arasinda cikar diyorlar.
Beybiannesi Deletedmom547899 özelde yaptırdım hatta daha bugün 😌 randevunla gidiyorsun zaten doktor geçen gittiğinde demesi lazım 12 haftalık olunca yapcaz diye. Bugün detaylı ultrason baktı burnu ve ense kalınlığını. Bide kan ve ıdrar tahlili aldılar onuda haftaya çıkıyormuş arayıp öyle öğrenicez 😌
Melikeince Deletedmom547899 ben özelde yaptırdım kendi doktoruma ücretini ödeyip kan veriyorsun onlar çıkınca haber veriyor yada arayıp öğrenebiliyoraun eğer doktorun sonuçlar için randevu almana gerek yok derse almıyorsun benm doktorum aldırmıyor du zaten kontrol süresi içinde sonuçlar çıktığı için randevu da alsan muayene ücreti almıyorlar
Ruveyda_baskapan Deletedmom547899 ben özele gidiyorum gebelik süreci için, testi yaptırmıyorum ama fiyatı 1080₺ denildi. Fiyatı önemli değil sadece kafam karışsın istemedim
Deletedmom547899 Htcnal ben normalde devlete gidiyorum.ikiliyi özele yaptiracagim.sonuclar çıkınca tekrar özele randavu almam gerekiyor galiba Sonic göstermek için
Smyye1B Havvauslu 12.ci hafta ikili 16.cı hafta 3lü test 20-24 hafta arası detaylı ultrason yapılıyor.
Deletedmom547899 Beybiannesi ben devlete gidiyorum normalde ama ikili testi özelde yaptıracağım.12.haftada mi yaptirdiniz?
Nurmetozz Beybiannesi benim tüm organlarına baktı anlattı ama burnuna bakmadı ense kalınlıgıda normal 2-3 kere gösterdi. Normalmi acaba ya
Beybiannesi Deletedmom547899 Evet 12. Haftalık olunca yapılıyor bugün 12 haftalık olduk biz. Randevunu al git doktora dersin ikili test için geldim diye yaparlar canım. Ben 168 TL’ye yaptırdım 🙊
Htcnal Deletedmom547899 Benim hem devlet ,hem ozel takibim var.Ozelde yaptirdigimi devlete gosterecegim.Cunku ozeller tam bir para tuzagi olmus,riskim cok olmadigi halde esimin kafasini karistirmislar amniosentez falan .Bir de devletten yorumlatacagim.
Deletedmom547899 Beybiannesi baya uyguna yaptirmissiniz.9.haftanin içindeyim bende.insallah sonuçlarınız güzel çıkar🌼
Verasmommm Havvauslu yaptırmak en doğru karar diye düşünüyorum 3 haftanız var 2li tarama için ben de 9 haftadayım şu an evet hiç bir test güvenilir sonuç vermez ancak yaptırmakta fayda görüyorum kafanızı karıştırmaktan ziyade içiniz rahat da ettirebilir
BeyzaF Havvauslu bende özelde yaptırdım her hastanenin ücreti farklı 278 tl yaptırdım bende. 11+5 te randevum vardı zaten gittiğimde doktorum ikili tarama yapalım mı zamanı geldi dedi yaptırdım bende. Diğerlerini bende düşünmüyorum ama ikili taramayı çoğu kişi öneriyo zaten