Zelihaemir https://imgyukle.com/i/EkkTjR Yapabildim mi bilmiyorum bi beceremedim şu resim yüklemeyi 😂 6+6 yız kese şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sizin keseleriniz hangi şekilde kızlar
Ulku-22 Zelihaemir minik mercimekkkk 😇❤🌼😃 ahahah ilk defa duydum ama öyleyse neye göre yapıyorlar kim bilir merak ettim bekliyorum diğer cevapları 😃😇😇😇❤sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤰🤱
Cananyildiz Zelihaemir bunu bende duymuştum herkeste tutuyor mu bilmiyorum fasulye seklinde kese erkek yuvarlak kese kız diyolar tahmin sadece , küçük daha.
Deletedmom73711 Zelihaemir Hepsinin kesesi bu kadar minikken yuvarlak oluyor, benim de yuvarlaktı şu an fasülye gibi mesela insan heyecanlanıyor ama daha erken dayanmamız lazım.🙊 Rabbim hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.🥰
3oglanannesi Zelihaemir kız kesesi bu elips olunca kız oluyor yuvarlak olunca erkek nette tam tersi yazıyor doğru değil
vesilece Bi yaşıma daha girdim 🙄 6 haftalıkken cinsiyet mi belli olur hadi diyelim oldu ilk 3 ay çok riskli, gebeliğinizi bile kimseye söylemeyin diyorlar??
Cananyildiz vesilece ay niye söyleyince bebege zarar mı geliyor bırakın şunları lütfen bu düşünceler yüzünden gelir gelirse de. Bebege birşey olacak olsa 3 aydan sonra olmuyor mu o zaman doğum yapana kadar kimse duymasın
Zelihaemir vesilece cinsiyet belli olur demedim yalnız kadınlar arasında öyle bi söylenti oluyor kese yuvarlak ise kız uzun ise erkek gibi gibi gibi , ayrıca benim hamileliğimi herkese duyurduğumu nerden biliyorsunuz 😀
Zelihaemir Ulku-22 amin canım inşallah 💗 Google’ye yazın göreceksiniz uzunsa erkek yuvarlaksa kese kız diyorlar 😀 kimisi tuttu falan diyor bende merak ettim işin gırgır tabi ki sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Hilal2266 Cananyildiz 6. Hafta da yuvarlaktı 8. Hafta uzun bir fasülye 😂😂 bakalım ne olacak henüz bilmiyorum cinsiyetini
Zelihaemir 3oglanannesi hadi yaaa öyle mi ben tam tersi okudum hep uzunsa erkek muz şeklinde hatta , yuvarlaksa kız diyorlar
Ulku-22 Zelihaemir https://imgyukle.com/i/EkrH4M tahmin edebilir misin canımmm😇😁😃 31 haftalığız ama bakalım doğru mu cıkıcak merak ettim 😊😊🤰🌼