Zehraa3 Merhaba birşey sormak istiyorum en son adetin 29 ocakta başladı 10 gün sürüyor temizleneli 5 gün oldu temizlendıkten hemen sonra korunmasız ilişki vs oldu acaba hamile kalma ihtimalim varmı ne zaman belli olur 1 aylık evliyim 🥴🤭🐣
Meleq Zehraa3 canım her ay beklenen adet tarihinden yaklaşık 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir o tarihi hesaplayıp 5 gün önce ve 5 gün sonrası olacak şekilde 10 gün gün aşırı korunmasız ilişkide bulunursan gebelik oluşur..adet ile vücuttaki yumurta atıldığı için hemen sonra (yumurtlama bozukluğu yoksa) gebe kalmak mümkün değil
Bebek0 Cok hızlısın cnm maşallah😂 adetten sonra yumurtalıklar aşağıda olurmuş ve hamile kalma şansı yükselirmis . Vardır insallah
Zehraa3 Düğün öncesi bir adet geçirdim zaten temizlendim 1 2 güne sonra ilişki oldu hamilelik olmadı bu ikinci adetim 🤭😅
Zehraa3 Hızlılık değil 23 yaşındayım ve istiyorum onunla büyümek :) ama tabı ılla olsun dıye yapmıyorum 😅 nasip ❤️
Halfey Bende adetimden hemen sonra hamile kaldım test için adetinin geçmesini beklemek en iyisi ben öyle yaptım 5 aylık evliyim korunmayı bırakınca hemen oldu
Zehraa3 Halfey evet bende dıyorum korunmuyorum illa tutacak dıye bısey yok ama ya tutarsa diye sordum 😂🤭
Zehraa3 Halfey hahahahha bilemiyorum 5 gün oldu adet biteli zaten bitiminden hemen sonra korunmasız ilişki oldu 2 defa bakalım hahahah bilemiyorum artık tutabilir olmayabilir de 😅🤭
Siyahbeyaz03 Zehraa3 bekle olur hormonlarin daha yeni alisiyor ayni yastaymisiz ama ben evleneli4 sene oldu :)