Kelebek95 Bugün doktor kontrolüne gittik. 14+4 günlük. Dün akşam kasık ağrım olduğu için ne olur ne olmaz diye progestan verdi doktorum. Hamileliğimin başından beri hiç kullanmadım bidahaki kontrole kadar kullan ne olur ne olmaz bir sıkıntı yok ama kendimizi güvende hissetmemiz için kullanabilirsiniz hiç bir zararı yok dedi. Ama ben bu haftalarda hiç kullanıldıgını bilgisi olan var mı
MTugba Kelebek95 ben 16 haftalığım cnm kullanıyorum ufak bir kanamam olmuştu 14 haftalıkkeen 10 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar kullan dedi bana da.
vbvy1 Kelebek95 Tüp bebekte ilk 3 ay kullanılıyor onun dışında doktorunuz gerek görürse bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak için önerdiği sürece kullanabilirsiniz.
Deletedmom622772 Kelebek95 dr ne zaman bırak derse o zaman canım herkeste farklı sebepten kullanıldıgı icin herkesin farklı ben 2 hafta kullanmıstım
Elif_avc_ Valla ben. Daha önce ıkı kaybım oldu. Kürtaj oldum. O dönemde bile kullandım bebek yokken. Şimdide. Kullanıyorum. Ve Doğuma kadar kullanmamı önerdi doktor tanımı korkulacak bi durumunuz yoksa. Dr. Bıraktırabılır
Boniboncuk 13 haftalığım 6. Haftadan beri kullanıyorum 20. Haftaya kadar devam edecek doktorum herhangi bir riskimde yok ama tedbir amaçlı bunu yapıyoruz. Öncesinde bir kaybım var çünkü
Kelebek95 Benim fitil şeklinde sizin nasıl kızlar içim rahatlafı sagolun. Ben hep ilk 3 ay kullanılıyor sanıyordum
Sultanee Kelebek95 İlk gebeliğim kimyasaldı. Şimdikş hamileliğimi öğrendiğimden beri fitil olarak kullandım. Şuan 12+4 bu hafta bitecek kutum. Ve doktorum artık bırakabiliriz dedi. Herkeste farklı oluyor sanırım. Ben ilk 3 ay diye biliyorum.
Meri3220 Kelebek95 bazen 6, 14,20,35 haftalarda bile veriliyor progestan önlem amaçlı vermiş zaten korkma bir zararı olmaz. Gebe kaldığım günden beri kullanıyorum gına geldi gari şükür şubat sonu bırakıyorum bende 🤗😅