mmerveecetinkayaaa Kızlar benim detaylı ultrasonda bebek kalbinde delik çıktı ama doktor her bebekte olan şey kiminin ki doğduktan sonra kapanır dedi amniyon yapcaklardı izin vermedim bebeğin başka hiç bir sağlık sorunu yok … benim gibi olan oldu mu???
gamzeminaaa mmerveecetinkayaaa canım kuzenime aynısını dediler. Daha sonra o kapandı. Sıvı aldırmadı izin vermedi. Bebisi gör ne delik var ne birşey.
Burcusenkoc mmerveecetinkayaaa benim de kalpte parlaklık görüldü aynı şekilde nifty ve amniyosentez önerdiler ama yaptırmak istemedim kromozom hastalıkları riskini arttırabilir çok az da olsa dedi doktorum ama sonra geçti sizinde geçer inşallah
mmerveecetinkayaaa gamzeminaaa ayy canımsın şuan 26 haftalığım inşallah benim bebişin de geçer kapanır deliği doktor alalım bebeği amniyosentez yapalım kromozomsal bozukluk olabilir filan dedi asla izin vermedik eşimle başka hiç bir sorunu yokk ikili tarama temiz çıktı 🙏🏻🙏🏻Kimileri ticarete dökmüş işi para kazansınlarda insanların duyguları hisleri umrunda değill
mmerveecetinkayaaa Burcusenkoc allah büyük canımm inşallah🙏🏻🙏🏻Doktorlar acımasız olmuş para ticarete dönmüş bu işler insanların duyguları hisleri umurlarında değil bence
Ysgl26 Bunu genelde diyolar. Parlaklık ya da delik var diye. Benim yeğenime de 2 tane delik var kalbinde dediler. Ama doğuma kadar kapanır dedi doktor. Doğduktan sonra bi sıkıntı görmediler kontrollerde.