Annesiipek 23 Ekim doğumum, 22 Ekim tarihinde sürekli olarak gittiğim hastaneye gittim ve 41+1 haftalık olduğum için riskli gebelik bahanesiyle, (ki öyle bir durum da yokmuş) doktor önerisiyle gittim çam ve sakuraya. iyi ki de gittim dedim sonrasında, sadece doğum sancıları sırasında bağırırken bir kaç ebe bağırma diye kızdı ama onun dışında çok güzel, profesyonel bir hastaneydi. temiz, tertipli ve ilgililerdi. banyolarından tutun, yemeklerine kadar (hastane yemekleri berbat olur) güzel, özenliydi ve sistemli çalışıyorlardı. benim için en önemli noktalardan biri normal doğum sonrası dikişlerdi çünkü dikişlerin düşme süresi uzun ve sancılı oluyor maalesef ki. eriyen dikiş kullanmışlardı ve ne bir ilaç kullandım dikişlerim düşsün diye ne de aldırma gibi bir saçmalıkla uğraşmama gerek kaldı. bir buçuk hafta sonra dikişlerim de iyileşmişti bu sayede. ben ilk doğumum olduğu ve biraz pimpirikli olduğum için abartmıştım ve saniye başı doktorlar benimle ilgilenmek zorundaymış gibi davranıyordum o dönemki duygusal ruh halimden ötürü. suni sancıyı çekerken bile hatta nts’ye bağlıyken bile defalarca kez cihazlardan çıktığımda tekrar tekrar sakinleşmemi bekleyip beni bağlamışlardı ve anlayışlı davranıyorlardı. hiç açılımım yoktu benim ve uzun sürdü sancı süreci de doğum süreci de o yüzden ağlayarak beni ya sezeryana alın ya da başka bir hastaneye sevk edin diye krize girmeme bile katlandılar ve normal doğurtturdular. helal olsun ne diyim. gerçekten iyi bir hastaneydi tabi şans meselesi.