Snnrkrk Pinar-25 doktordan memnunsanız ismini verir misiniz bide normal doğum mu 2750 fiyat çok uygun ben netten bakmıştım 9-10 civarı diyorlardı
Pinar-25 Snnrkrk taha takmaz memnunum bütün doğumlar aynı fiyat ama ücretli doktorlar var onların fiyatları farklı
Snnrkrk Pinar-25 2 hafta detaylı ultrasona girdim prf doktordu muayene ücreti 250 den 400 e çıkmış şaka gibi fiyatlar uzm olanlar ücretsiz bakıyor sadece çok teşekkür ederim cuma günü şeker yüklemesi yaptıracağım doğum ücretleri hakkında bilgi alırım inşallah siz kaçıncı haftafasınız
Umut7667 Snnrkrk ama prf sonucta enn iyi doktor fiyat yüksek olur ücretsiz bakan da var rabia hanım var hanife rana var taha bey var bunlar ücretsiz gayette güzel muayeneleri
Umut7667 Melcu bende gidiyorum şuanlık cok memnunum doğum ücreti de diğer hastanelere göre cok makbul
Snnrkrk Cemreninannesiii merhaba bezmialemden fiyat almayı unuttum ama prof. Olanların nerdeyse 10 bin olduğunu biliyorum diğerleri daha düşük şafak hastanesine randevum var bugün albert hocaya gideceğim memnun kalırsam orda doğum yapmayı düşünüyorum 🌸
Gulfemsultan Pinar-25 ssvd için o kadar çok uçuk ücretler duydum ki 11.000 den aşağıya yapan bulamadım şu an çok şaşkınım bu kadar uygun olmasına gerçi olması gereken fiyat bu ama. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Pinar-25 Gulfemsultan 2 gün sancı cektim çok az kalmıştı son saatler kalmıştı açılmam yavaş ilerliyordu epidural istedim 2 dakka uyumak için Onuda yapamadılar tek tarafım uyuştu sancım zaten feci durumdayken o yapamadıkları epiduralden sonra sancım bün katına çıktı 1 dakkaya düştü nefes vermeden sancı giriyordu bağırmalarıma ebe dayanamayıp elimi soktu acılma hızlansın diye kanama başlattı çok fazla kan geliyordu panik oldular bende çok korktum sezeryana alın beni siye bağırdım ağar topar sezeryan oldum son dakka
Pinar-25 Sibelcvn evet hepsi aynı fiyat ama ücretsiz doktorların takibindeysen fiyat 2750 diğer doktorlarda fiyat farkı çok oluyor diye biliyorum
Gulfemsultan Pinar-25 sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun canım sezaryen ya da normal çok önemli değil. Bebişini sağlıkla büyüt inşallah
Lalegulzer @“Zynpbrk”# ben mehmet Serdar beye gidiyorum çok ilgili ve de bilgili Prof kendisi uzmana giderseniz 2750 Prof 7000 özel durumda gece hafta sonu vs olduğunda doktor çağırırsanız 9000 artı 400 TL gece oda fiyatı ben yeni sordum bu şekilde