Mrblar dıra bize de geldi çok şükür. 1 şubatta doktora gittim 02.02.2022 ye sezeryan tarihi aldım. O gün gittim develette korona testi yaptırdım. Akşam 10 dan sonra yemeği kestim sabah 7 de hastaneye gittik. Doktorumun o gün başka ameliyatı vardı 3 saat sürecek olan. Beni 9 da aldı sezeryana. Neyse giyindirdiler filan ben iki göz3iki çeşme ağlıyorum. İndirdiler ameliyathaneye doktorum hazır bekliyordu. Bir turda orda ağladm. Doktor demez mi normalden de korkuyon sezeryandanda bir karar ver bu bebek doğacak. 40+3 tü bu arada. Neyse beni genel yapmalarını vekliyordum bel fıtığı ve kistten dolayı. Ama belimden iğne yaptılar. Hiç acımadı uyuşma başladı saat sormadm. Bebeğim 09.05 te doğdu kurban oöduğum yanağıma koydular bebekle ben ağlıyoruz sonra odaya çıkartıldığımda bebeğim odadaydı öyle güzel görünüyordü ki anlatamam. Sezeryan çok çok kolaydı. Sonrasında sütüm gelmiyor bebeği mememe tuttutmayı beceremiyoruz yanımdakilerle hemşire gelince bebek tutuyor memeyi o gidince yine beceremiyoruz ebemiz avent biberon ve humana mama önerdi onları aldık onlarla beslendi. Karna bsma cabımı biraz yakmıştı o da kıs sürmüştü 6 saat sonra ilk kalkışta kolaydı. Ertesi gün 10 gibi çekim 11 gibi tabuecu olduk. Buraya kadar herşey güzel. Eve g3ldim sütüm gelmiyor ağlıyorm açım yorgunum bebeğim sarılık olck korkusu vs derken duş aldım kafama göre. Ondan mı oldu bilmiyorum 3. Yine duş aldım doktor 3. Gün sonrası labilrsin demişti. Sonrasında sezeryan yarasının üstü şişti sarı sıvı akıyor iltihap tam değil doktora gittim hala gidiyorm günlük doktor yaramı sıkıyor ve yara içine iğne yapıyor. Hani sezeryan kolay sonrası kötüydü bnm için. Ama olsun bebeğim iyi olsun ben razıyım herşeye mis kokulum 10 günlük oldu. 3280 gr 50 cm doğdu. Allah tüm gebelere kolay doğumlar nasip etsin. Sorularınız varsa cevaplatm fırsat buldukça. Burdan çok şey öğrendim Allah razı olsun hepinizden 🙏🙏