meliss48 Esrefiblue elimden başka bir şey gelmiyo ki zaten 😔 zor ayakta kalıyorum ama başka da çaremiz Yok üzülünce sütüm azalır o yüzden ayakta durmaya çalışıyorum 😔
meliss48 Herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun haber dar ederim sizleri 😔 çok zor aşırı derece hemde çok zor dayanamıyorum aslında ama elimde olan bir şey Yok yapamıyorum 😔
Esrefiblue meliss48 bak o minicik yüreğiyle bu kadar sıkıntının üstesinden gelmiş hala mücadele ediyor 🌸 Rabbim o meleği annesine bir an önce sağ salim kavuştursun inşallah 🤲
YagizAsyaMom Allah tez zamanda şifasını versin inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu acı günler geride kalır. Allah büyük üzülme ne olur
meliss48 YagizAsyaMom amin yarrabim bu hayırlı günde bütün annelere anne adaylarına yavrularını bağışlasın 😔
meliss48 Allah Hiç Kimseyi Evlat Acısı Göstermesin Yarrabim Evladıyla Sınanmasın Yarrabim Nolur . Benim Evladımı Bana Bağışlasın O Daha Çok küçük 😪😪
Papatyal meliss48 Allah yardimcin olsun inşallah şifa versin canim benim yaa dualarim seninle üzülme ınşallah iyi olucak Allahin izniyle.