Imasleeper Kızlar bu süt niye kahverengi oldu ya kullanılabilir mi ki baya da süt vardı yani :( napıcam bu sütle
benimmdunyamm Imasleeper daha önceden kullandığımız için tahta kaşık emiyor sütte beyaz olunca hemen belli oluyor
Imasleeper benimmdunyamm evet üstüne taşmasın diye tahta kaşık koymuştum içine düştü tahta mı rengini bıraktı :(
Imasleeper Bebiscann yok yanmamış dibi baya bi kaynattım iyice suyunu çeksin de kaymağını alayım diye bi baktım ki kahverengi olmuş köy sütüydü :(
Imasleeper benimmdunyamm ah canısı gitti canım süt :( neyse artık sağlık olsunn teşekkür ederim bilgilendirme için bir daha aynı şeye yapmam dikkat edicemm
Imasleeper Mucizebekliyorum2 olabilir canım öyle yapabilirim bak ama kendi yemediğimi onlar yer mi onlara zararlı olmaz dimi
Mucizebekliyorum2 Imasleeper yok canım süt bozulmamıs ki rengi değişmiş kaşıktan dolayı sen hamile olduğun için tedbirli olmak istiyosun haliyle
ipekveannesi Imasleeper çok fazla kaynattığınız için rengi dönmüştür. Benimde başıma gelmişti.Sorun olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Imasleeper ipekveannesi ay valla hamile olmasam yerimde korkuyorum şimdilik kalsın arkadaşın dediği gibi hayvanlara verebilirim anca ☹️
ipekveannesi Imasleeper geçen hafta pazar günü bende altını kısıp baya kaynatmıştım. Kaynanam çok kaynattın. rengi dönmüş sadece yağlı kısmı kaldı demişti. Bende yoğurt yaptım kalıp gibi çok güzel oldu. Oda olur yeterki ziyan olmasın