Esramuhammet81 Kızlar dün çatlatma iğnesi vurdurdum bugün covit oldum ve inanın hiç iyi değilim covit iğneyi ve yumurtalıklarımı etkilermi bu şekilde ilişkiye girsem bi sorun olurmu. Varmı bilginiz.
minigiminannesi03 Esramuhammet81 canim etkileniyor ne kadar etkinlenmezse de çünkü gece hafta bende covid olmuştum gerçekten zor geçmişti benim icin pazartesi doktorum var ne yapacağım bilmiyorum
Kubrakturk Esramuhammet81 Covitin neye nasıl etkisi olduğu henüz net değil sen ilişkilerine gir hormon hapı kullanıp çatlatma nı da kullanmışsın boşa geçirme bu ayını Rabbim ol derse olur 🙏🏻
Esramuhammet81 minigiminannesi03 Bu ay şansım çok yüksekti yaa 3 yumurtam büyümüştü ne kadar şanssızım
Esramuhammet81 minigiminannesi03 Bu güne kadar olmadı hep letu ve ovıtrella kullandım 1 tane yumurtam büyüyodu bu ay klomen kullandım 3 tane büyümüştü çatlatma iğnesi vurduk ertesi gün corona oldum şansında böylesi
minigiminannesi03 Esramuhammet81 valla sans işte pazartesi doktorum var ne diyecek hiç bilmiyorum artık bunalıma girdim acaba tuttu mu tutmadı mı diyerek düşünmekten
Esramuhammet81 minigiminannesi03 sizdemi iğne vurmuştunuz. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin.
minigiminannesi03 Esramuhammet81 bu ay iğne vurulması geçen ay vuruldum bu ay sadece klomen kullandım yumurtaliklarim yeterince büyüme yoktu