defnelobe Ebe bana varis çorabını 1 ay kullan dedi. yaşayan varmı bu durumu. hergün dap dar giymek aşırı sıkıcı. 15. günüm 😨
Bora5832 defnelobe 1 ay kullanılır mı bilemem ama sezaryandan sonra kullanılmalı bence veya sezaryandan önce ben kullanmadığım için ayaklarım patlayacak derecede şişti
Mylove defnelobe 10 gün giydim doğumdan önce 3 gün hastanede yatırmışlardı pohtı atmasın die giydirdiler bide kan sulandırıcı iğne oldum 10 gün boyu
Zumrutkb omerim32 illaki ücret almıslardı çünkü daha önce yattıgumda nst için bile ücret almışlardı. Ablam da alıp eve getirmiş zaten çorapları ödedik diye 😄
Burccfr Ben üçüncü ayımdayken doktor yazdı o zamandan beri giyiyorum şuan 30+3 olduk giymesi zor olsada bacaklarımda ağrı falan olmuyor her zamanda giymeyi düşünüyorum. Her şey bizim için sonuçta
eyda Mylove doğumdan sonra da kullandınız mı kan sulandırıcı bana da verdi hem korona hem varisten dolayı doktorum önlem amaçlı . Doğum sonrası da kullanacaksın dedi
Pemberuya defnelobe Bende henüz yeni gebeyim bugün sağlık ocağında sordular variz var mı var dedim gösterdim çok ayakta durma vs dediler ama doğumdan sonra kullanılması mi gerekiyor çorabının
3mlek2bebkannesi defnelobe ben iki kere sezeryan oldum ikisinde de kullanmadım şimdi bunda da kullanmam ilk sizden duydm
defnelobe 3mlek2bebkannesi Ben koronayken doğurduğum için kullandım. kan dolaşımı ile alakalı olarak ☺️