byzknn Merhaba , gebelik şekerim çıktı sizler bu süreçte neler tüketiyorsunuz. Doguma 3 ay var 3 ay boyunca asla tatlı yememem mi gerekiyor ? 😒 arada canımız dısarıdan yemek istediğin de yiyemicem mi fast fod gibi
Sgnn byzknn 50lik yapıldığında tokluk sınır 140dı benim 152 çıktı. Doktorum evde takip et dedi maksimum 110lara çıktı. Kötü olan fark etmeyio sürekli aynı şekilde beslenmek. Ben mesela o gün çikolata yiyorsam meyve yemiyorum hamurişi yemiyorum öyle dengeliyorum. Birde mutlaka yoğurt tüketiyorum özellikle tatlı meyve yedikten sonra
Nazlimom byzknn tatlı canım çektiği zaman sütlü tatlı yiyorjm şerbetli yasak meyve de portakalın yarısını yiyebiliyorum ekşi yeşil elma,ayva,kivi
Elifsnm Şekeriniz nasıl çıktı . Benim aç lik kan şekerim biraz fazla çıkmıştı ama tokluk kan şekerleri sınıra yakındı ben 1 ay diyet yaptım açlık kan şekerim düştü. Ama yinede diyet yapıyorum arada kacamak yapabiliyorum doktoruma sorup ama dengelemek önemli sonrasında ama seker iniz degeri nekadar çıktığı önemli bu konuda . Fakat bir süre diyetinize uymaniz gerekiyor.
byzknn Elifsnm 203 Benim 203 cıktı , dahiliye yönlendirdi oraya gidip şeker takibinde olup yediklerime dikkat edicem
byzknn Sgnn 75 ilk yapıldı 203 çıktı . Suan diyet yapıyorum ay sonuna kadar dikkat edip tekrar doktoruma gidicem bakalım düzene girecek mi
Elifsnm Diyet listesi verdi mi size eğer canınız tatlı çekerse yulaf lapasi yapın az tatlandırı n kesiyor isteği..
byzknn Nazlimom teşekkürler bende tüketebilirmiyim acaba diye araştırıyordum henüz elimde diyet listesi yok doktora pazartesi gidicm bu süreçte kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerimden de asla doymuyorum 😞 umarım bünyem alışır zamanla