Eminearz happycatnap ne cekistirmeleri arkadaşlar dokundklarni ve bebeği çektiklerini hissediyorsun kestiklerini yada cekistirme falan hissetmiyosunuz neden cekistirsinler kasları ayırıp çekiyorlar ben bu kadarını videolardan biliyorum hissettiğim için değil yani
Eminearz Makbule-4627 teşekkür ederim canm amin darısı sizlere inşallah hiç korkma inan hiç bişey hissetmiyorsan spinal minik bir iğne gibi hissediyorsun sontayi hiç hissetmedim çok ta rahattım oldum çünkü çok su iciyosun doğum sonrası lavbo derdin olmuyor
Trkcnfnd71 Eminearz kuzum sana çatı muanesi yaptılar mı ? Bir de bana da bugün gün verdiler 28 şubata kovit testi vermem falan gerekiyormuş sanırım kaç gün önceden istiyorlar acaba
happycatnap Eminearz vallahi ben bebeği çıkarırken çekiştirdiklerini hissettim acı eşiğim çok düşüktür hatta hani hiç acımayacaktı diye mızıldanmaya başladım anesteziçi çocuk tamam en fazla bu kadar acıyacak birazdan hepsi geçecek falan diyordu başımda😂 spinal epidural combo idi ameliyatım.
Eminearz happycatnap ilginç çünkü ikisi birden olup nasıl acı falan hissettin ki ben sadece spinalle hiç bişey hissetmedim
3bebekanne Her muayene de mi 265₺ alındı canım bende sezaryenim Allah nasıp ederse şehir hastanesinde düşünüyorum özele de gücüm yok gazi Hastanesi’ni çok duydum ama her seferinde bu ücreti veremem galiba😢😢😢
Eminearz 3bebekanne gazi de proflara gidersiniz ücret ödersiniz diğer türlü biz gibi polikinlik doktorlarına giderseniz hiç odemezsiniz
Trkcnfnd71 Eminearz kuzum sana da çok fazla soruyorum ama 28 şubata gün verdiler ondan bu sonda takılıyor mu bir de can acıtıyor mu ? Ameliyatta uyuşturduktan sonra mı takıyorlar acaba