Fatimaatilla ya bende mi Bi tembellik var bilmiyorum. resmen kolumu bile kaldıramıyorum. hiç halim yok. soyut mecazi anlamda değil gerçekten iş yapamıyorum elim kolum tutmuyor. bacaklarım düşecek gibiyim. Halim yok.. sizde mi böylesiniz, Bu arada 7. haftalığız
Ays_cskn Fatimaatilla bende oyle halsizlikten cok uyku durumu mevcut bu saatler ozellikle uykum geliyor henuz 1 yasinda oglum var uyuyamiyorumda bu sebebten
Sldkzy01 Fatimaatilla Ben de 7 haftalık hamileyim benim de hiç halim yok ilk zamanlarda oluyor diyorlar dinlen bolbol tadını çıkar 😊
Ozra Fatimaatilla benim de uykum çok geliyor sürekli uyuyorum ama bir gün hiç halim yok birgünde tam tersi ev işi falan yapıyorum değişik bir hal aldı benimde 7 haftalık olucam bende yarın 🙃
Fatimaatilla yaaa, ayağa kalktığım anda bulantım oluyor düşecek gibi bayılacak gibi oluyorum. İlk gebelik değil Kızımda var ama unutmuşum demekki böyle geçtiğini
Fatimaatilla Ays_cskn uyku zaten aklımı kaybettiriyor bana.. aşırı uykum var benim de kızım 2 yaşında onunla ilgilenemiyorum doğru düzgün yemeği vs üzülüyorum. uyku hali hep saatlerce uyusam sanki hiç uyumamışım
Ays_cskn Fatimaatilla Rabbim yardimcimiz olsun bana kalirsa 2. Gebelikler daha zahmetli cunku ilgilenmen gereken bir minnos daha var dinlenemiyorsun haliyle bide surekli kucak istiyorsa daha meşakkatli yinede bin sukur diyelim ve ayrica uzulme lutfen hamilesin sonucta bilerek yapmiyorsun ya
Mooomyyy Bende 8 haftalık hamileyim ev işi yapmayı severdim canım durmazdı şimdi canım istemiyor o kadar halsizim ki sürekli yatarsam geliyor ilk zamanlar diye sanırım geçer inşallah🙏🏻☘️
Fatimaatilla Mooomyyy aynen bende ev işi yapmadan duramazdım. şuan bile makina ortada. yapabilsem diye bekliyorum
Tatlisannedilekk Fatimaatilla 1buçuk yaşında oğlum var 3buçuk aylık hamileyim uyku gözümden akıyor ama uyumayı bırak hiç dinlenemiyorum bile😕
Ays_cskn Fatimaatilla ne demek boyle zamanlarda destek olmalıyız birbirimize bizi bizden başka anlayan olmaz😍🥰