babygeldi Bende tabiri caizse sizin gibi şanslı hamilelerdenim, sık idrara çıkma ve bebişin tekmeleri olmasa hamileyim demem. Kusma mide yanması koku hassasiyeti vs hiçbir belirti yaşamadım. Her gün yemeğimi kendim yapıp keyifle yedim, kendime baktım, temizligimi yaptım çok şükür. Sonrası ne olur bilemem. Benim de boy 1.70. 57 kilo ile başladım şuan 67 yi gördüm ama göstermiyorum bence o kadar kiloyu🤦 bebek agirligi plesanta artan doku hacmi kan hacmi amniyon sıvısı vs hepsi annenin kilosu değil inşallah . Misafire gidince doğuma az kaldigini duyunca hamile oldugumu bilmeyenler şaşırıyorlar. Yakında tanıştığım yeni doğum doktorum da iç karnın geniş sanırım dedi ilk gördüğünde. 32+6 olduk. Benim 29-30. Haftaya kadar hiç yoktu dümdüzdü şimdi yine dışarıdan belli değil, çıplak bakınca hafif yemek sonrası şişkinlik gibi. Rahat kalkip hareket edebiliyorum sağa sola dönebiliyorum. Eğilip çorabımi ayakkabimi giyebiliyorum. Önümü görebiliyorum vs vs birçok avantajı var kesinlikle. Bundan sonra illaki biraz daha çıkacaktır ama yine de günlük yasantimizi aşırı sarsacak kadar olmaz diye düşünüyorum. Benim de oğlum olacak. Cinsiyetle de bir alakası yok sanırım. İlk hamileliğim. Sizin de öyle heralde. Bence bunun da etkisi var. İkinci hamileligimiz böyle olmayabilir yüksek ihtimal 🤦 Bu yüzden keyfinize bakın 😊