Nur61 Kizlar her gun okurdum dogum hikayelerini .. acaba bunu bende yazabilirmiyim sikintisiz ddiye dusunurken rabbim onu bana bayram gununde armagan etti .. 21 haftadan belli sikintili gebelik gecirdim erken mi dogacak biseymi olacak .. hastanelerde yatmalar bir dunya ilaclar ve biz 21 haftadan rahim agzi incelmesi rahim agzi silinmesi ve sancilarla 37 haftaya ulastik .. oglum artik kucagimda yanimda omrumde .. bayramda annemin koyunde iken .. su ile karisik kanamam oldu.. biraz bekledik ve esim kendi ailesinin koyune gitmisti esim sehire gelene kadar kimseye birsey demedim.. tabi bu arada benim sancilarim cogalmayq basladi ve annemi uyardim arabaya bindik annemle hastaneye yolla ciktik bu arada esimi arayip evden valizi almasini istedim okadar korktuki 😂 siz valizi alin zaman kaybetmeyelim ben hastaneye geciyorum dedi .. annem gulme krizlerine girip madem oyle dogumu da o yapsin bizi beklemesin dedi 😂😂 bundan sonrasi tam bir felaket .. hastaneye girdigimizde acikligim 3 cm ve sizma oluyordu .. epidurali normal dogum icin ebeyle anlastik 5/6 cm de belden gelip igne yapilicak dedi 6 cm ulastik ve ebe ne derse begenirsiniz epidurali yapicak adam bayram iznindeymis ve kesinlikle gelemezmis ee be kadin sen bunu bastan deseydin ben baska hastaneye gitmezmiydim tabi bu arada ben dayanilmicak araliksiz sancilar cekiyorum yani oyle arada 10 saniye fln olsa kaltanilir belkide ama yok aci dayanikliligim yuksek olmasina ragmen daha dayanamdim birde ebeye sinirlenip gerildim ya dahada tutamadilar beni gece 5 tuturdum dr cagirin diye dr geldi ve sezeryan istedim cunku acilara daha dayanamadim 7 cm aciklik ile ben sezeryana alindim allahima sukur bebegim kucagimda ama ebeye ve dr hakkimi helal edermiyim bilemem ! Ozel hastane dedik gittik ve bosu bosuna sezeryan oldum .. epiduralci olsaydi ben suan cok normal bi sekilde durabilirdim .. neyseki anne oldum yoksa cok farkli seyler yapardim ! .. oglumu ben kucagima aldim butun sinirim ofkem gecti ama kizginligim aslaa !!! Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin darisi basiniza en guzel sekilyle insallah ❤️❤️❤️ Rabbim herkeze evladini saglikli sihatli kucagina almayi nasip eder insallah
Elifaaksoyy Nur61 Allah analı babalı büyütsün inşallah💙 Bu arada eğer oğluşum olursa bende Deniz Asaf koymayı dünüşüyorum😌 Adı gibi yaşasın hep inşallah🙏🏼
Merve5561 Nur61 Canım hayirli olsun bebegin dogumu medical park karadeniz de mi yaptin ve doktorun kimdi
Nur61 Elifaaksoyy aminn sagolun evet ismini bende cok begenerek koydum esim deniz dedi ben asaf dedim ikiside oldu rabbim hepimizin evlatlarina uzun omurler versin herkeze saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin