Hanımlar Perşembe günü bende minik oğlumu kucağıma aldım. Bu ikinci doğumumdu. İlkini normal doğum şeklinde doğurdum ama bunu sezaryen olarak doğurdum. 38+2 de doğdu. Doktor kilo alımını çok hızlı bulduğu için ve 4 kg yu geçtiği için Perşembe günü alalım dedi. Ben zaten sezaryen istiyordum ilki çok zordu. Dikişlerim 40 günde düzelmedi. Şişti ve az daha ameliyat olacaktım. Neyse biz gelelim sezaryen deneyimime.
Yatış işleri bitince kıyafeti giydim ve ameliyathaneye gittik. Doktor belden iğneyi yaptı iki dk içinde ameliyat başladı. Ameliyat sırasında tansiyonum düştü normalmiş düşmesi hemen müdahale edip düzelttiler. İşlem sırasında acıya dair hiç bişey yok sanki karnımda sinek geziyor öyle bir his. Doktor bebeği çıkarırken bastırdı biraz baya zorlandı ama çok şükür çıktı sağ Salim. Odaya geçtik hislerim bir buçuk saat sonra geldi. O sora kum torbası koydular 8 saat kaldı. Ağrım oldu ama öyle inim inim inlemedim. 8 saat sonra yürüdüm. İlk yürüme tabi biraz tedirgin ediciydi. Yürüdükçe düzeldi ağrılar azaldı. Sütüm tam kapasite gelmedi henüz ama gelmeye başladı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Okuyana teşekkür ederim şimdiden