nesliavaz61 Nur234 Burcu Aydın Boyama hocama gidiyorum öneririm gerçekten esenler medipolde tek geçerim.
Anne1010 Minikimin evet doğuma kesin kendisi giriyo canım. Ben daha üç buçuk aylık olduğum için o kadar detaylı sormadım ilerleyen zamanlarda konuşulur diye. Ama sadece şunu biliyorum son dakikaya kadar asla sezeryana almıyo normal doğum tercihi.
Melek1111 Nurcin evet 3800 zorunlu sezeryan 6700 isteğe bağlı sezeryan.6900 de olabilir tam hatırlayamadım şimdi
Aysertas Merhabalar Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sonpo sağlık sigortası yaptırdık 9 muayene hakkı tahlillerde %20 indirim ve doğum paketini 5000 tl ye aldık Medicana hastanelerinde geçerli başka hangi hastane geçerli bilmiyorum
Melek1111 Siriuss evet değişiyor Bağcılar medipol de pahalı ama esenler medipol ucuz .Çünkü donanım olarak daha küçük yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok mesela
Melek1111 Yusraozd evet muayenelerde de almıyorlar telefonla videoya çekiyorum her seferinde çıkınca eşime izletiyorum hem hatıra kakıyor .Sancı odasına ve doğumhaneye de almıyorlar eşleri .Doğumdan sonra özel odaya çıkınca refakatçi ile birlikte eşiniz de o gece sizinle odada kalabiliyor sadece
Ozlem1307 Kamumu çok pahalıymış ya ben osmaniyedeyim burda doğum 2-5bin arası değişiyor özel hastanelerde
Portekiz13 linsmea linsmea doğum paketini de sordum doktora göre değişiyor. Güney hocaya gidiyorum kendisi 1 ay izinli bu ay Zerrin hanıma gittim o daha ilgiliydi ikisinin fiyatı da aynı doğum paketi 13 binde oda normal doğum veya zorunlu sezeryan dahil fiyatı, isteğe bağlı sezeryan da geçerli değil.
Isameryem Portekiz13 ismi var aslında hastaneye yeni geçti beylikdüzü devlet hastanesinden yeni geçti bende devlette takipliydim çok memnundum geçen de özele gittim muayene 185 TL
linsmea @Portekiz13 anladım canım çok teşekkür ederim. Bi araştırayım. Bahçelievler istiyorum ben ama bakalımm illa gidip bi fiyat almam gerekiyo randevum 26sında sabredemedim 😂