inci_bebek06 Demoscum çok teşekkür ederim bilgi için etlik lokman hekime sorduk sadece doğum 7000 TL dedi keşke bende paket yapsaydım aynıdır heralde Sincan fiyatı da uygun olsa doğum için giderdim oraya
Mrvnehir208 Ahhhh ne güzel günlerdi kizim için doguma gittiğimde 500 lira vermiştim 🤣🤣🤣 ne günlerdi hersey çok pahalandi kizim şu an 8 yasinda tabi simdi tekrar kizim olcak bunun için de 8 bin istiyorlar😥😰
Mrvnehir208 inci_bebek06 yok canim etlik lokman hekim ama ben Aralık ayında aldim dogum paketini o zaman söylediler zaten ocakta zam gelecek dediler gerçekten de geldi zam
Mrvnehir208 2022 gelmeden dogum paketi alanlar çok şanslı bence bende öyle yaptım çünkü zam gelecek dediler hemen yaptık bizde gerçekten de öyle oldu 2 3 bin fark var simdi
Rbeyz Melek1111 Merhaba dikkatimi çekti cevabınız bunlar ocaktan önceki fiyatlar değil mi? Esenler Medipol için konuşuyorum
nisanhaziran _negolen_ merhaba bu zam sonrasi ücret mi yani ocaktan sonraki ücreti normal dogumda aynimidir
Kamumu Hanife22 doktorumdan çok memnunum. İlk hamileliğim. Stres ve korku zaten var. Doktorumun yanında kendimi rahat hissediyorum. Tekrar konuşmayı düşünüyorum ama çok katılar fiyat konusunda. 😔
Demoscum Hanife22 dediğiniz gibi devlet hastanesi parasız ama bilenler vardır belki hamileliğimi öğrendikten sonra yalnızca sadece iki defa Ankara şehir hastanesine gittim; bazı problemlerimiz vardı. Aynı doktordan üçüncü defa randevu bulamadım ve hep doktorların kendileri degil asistanları muayene ettiler ve hepsi farklı farklıydı. Testi veya tahlili isteyen doktora gösteremiyordum; başka birine tekrar sil baştan anlatmak zorunda kalıyordum. Cozum yöntemleri de aynı doktorun asistanlari olmalarına rağmen hep farklıydı. Çok şükür imkanlarımız dahilinde de özele gitmeye karar kıldık. Sizin de umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiler. 🙏🏻🌻🌻
Yarenlisinden asli-ulusoy merhaba doğum sonrası tahlil muayeneler mi bunlar ben geçen sordum 4500 dediler içinde ne var yani
asli-ulusoy Yarenlisinden Merhaba, doğuma kadar olan tüm tahliller dahil. Biz gebeliği öğrenir öğrenmez aldık paketi. Kan testleri, Hormon testi, ikili tarama testi, diyetisyen muayeneleri, ultrason kontrolleri nstler ve doğum var içinde.
busra_2461 İzmir medikal park normal sezeryan fark etmeksizin 2021 fiyatı 10.000 tl şuan için 12 ya da 13000 olmuştur deniliyor 🥺
bebekrehberi SamsonsMom osmangazideyim. Bize de jimer için normal fokuz buçuk, sezeryan on bin dediler.
Betuulozturk07 Gizemsgumgum O hastaneler doğum ücreti almıyolar oda parası alıyolar aynı otel mantıgı hizmet sundukları icin çok saçma ama malesef öyle doktorum orda o söyledi