Tueaksy Tabi herkesin kendi tercihi özelde yada devlette yapmak. Ben eğitim araştırmada yapmayı düşünüyorum normal.dogum istiyorum Allah izniyle binsorun olmazsa . Özeller çok pahalı güzel ilgilencekler diyede okadar para veremem yani 😂
Ezozo Eylullbusee bir arkadaşım da timur beyle yaptı doğumunu ama sezaryen doğum destekçisi olduğunu söyledi,sizce de öyle mi
Eylullbusee Ezozo pek sanmıyorum, yani öyleyse bile bende mesela sezeryan olucam ama benim kendi problemlerim doğrultusunda kordon ve plesantada sıkıntı var ondan dolayı zaten normal olmuyordu..
ikimelekannesi2224 Ece003 bende fiyatları soracaktım çorlu da ya en uygun neresi acaba bilginiz varmı? Birde ben heykelden baya yukarı çıkınca bi hastane var ismini unuttum oraya sordum 4250 dedi
Pnar05 Pisili Yani şöyle sefaköy medipol bağcılar medipole göre daha ucuz. Değişiyor sanırım fiyatlar.
kelebegimgeliyor pelince34 doktorunuz kim öğrenebilirmiyim? Bir de bu ucret disinda ekstra odeme var mi?
pelince34 kelebegimgeliyor rıza efendi karaca kağıthanede özel muayenehanesi var. Şuan muayeneye gittikçe 300₺ muayene ücreti veriyorum. Daha konuşmadım bu hafta konuşacağım.
Gulistan1705 Benim dr um tek bebek 4800 ikiz farkı +2000₺ alıyor bide tüp bağlatma.olcak +2000₺ de o 8800 olcak yani dogumum
Roza34_ Kamumu Kamumu Medilife hastanesine gidiyorum. Normal doğum:2500 Mecburi sezeryan:3000 İsteğe bağlı sezeryan:6000 Doğum zamanı Doktorun olmadığı zaman kendi doktorunu illa istersen 550 TL de ek ücret.. 180 TL mecburi korona testi yapılıyor..
Kubra_kocbug Kamumu İstanbul medicine de yapcam nasip olursa normel 4250 zorunlu sezaryana 1500 fark alıyorlar isteğe bağlı 11.500 dediler sizinkinde bir yanlışlık olabilirmi normel ve sezaryana arasında fark olur
lunam Minnak2 yaa yakınmış gerçekten 🥰 ben daha konuşmadım doğum şeklini ama bi aksilik olmadığı sürece normal istiyorum bakalım.
Kbraylmz1 Sinem-123 lale Aslan hanımdan çok çok memnunum düzenli olarak ona gidiyorum kesinlikle hatta İnstagram adresini yazıyım bakarsınız uzman.dr.laleaslan