melikemekan Pazartesi günü Mersin Silifke de doğum yaptım. İsteğe bağlı sezeryan. 1 gün de bebeğim kontrol altında olduğu için otelcilik hizmetinden yararlandık. Sezeryan için 3600, otelcilik hizmetine de 400 TL verdik. Çok şükür sağlıkla kavuştuk bebeğimize
ozgesrht melikemekan Hangi hastanede yaptığınız acaba doktorunuz kimdi? Gözünüz aydın bu arada allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin 🙏🏻
1sincaptanesi atlasinannesiii özel sağlıkta mı düşünüyorsun doğumu ben karar veremedim napsam nasıl olsa diye konuşacak danışacak kimse de yok
Zatmy 1minik_mucizem bende Sultangaziyim medigolde yapacam Allah nasip ederse normal 2500 zorunlu serzeryan 3000 isteğe bağlı 3500 dendi bilginiz olsun düşünürseniz
Melekprenses Tugcevemercimek hangi acıbadem hastanesi acaba ve özel sigortasız fiyatı mı bu neleri kaplıyor bilgi verirseniz sevinirim
Portekiz13 Medical park Florya’da normal 6500 Zorunlu sezeryan 7500 İsteğe bağlı sezeryan 13000 (çok pahalı) Çevre ilçe ve hastane öneriniz var mı ?
Nai125 Portekiz13 3 sene once orda 4.500 e normal dogum yaptim cok memnun kaldim hastaneden hatta bebegim kuvoze girdi 10 gun tahlilleri her sey ucretsiz oldu.
ozgemunuklu Portekiz13 Sanırım yeni almadınız teklifi çünkü 12.000 TL ödedim 2 ay önce Prof. dr için. Uzman doktor da 11.000 TL
Anne1010 Kamumu vallahi ben bu fiyatları duyunca şaşırıyorum. Hacettepe hastanesi dç.dr murat gültekine gidiyorum. Geçen yıl başladığım için muayne ücretim 300 liraydı şuan ne kadar bilmiyorum. Ve verdiğiniz üç yüz lira bir ay geçerli. Ücret ödemeden muayne oluyosunuz. Tetkikler testler hepsi hacettepe üniversitesinde ücretsiz olarak yapılıyo. Ayrıca doğum ücreti sorduğum zaman son ay muayne ücreti ile 1.000 lira. Ve doktor insanların ekonomik durumunu bildiği için makul fiyatlarda doğum yaptırıyo. Her saniye iletişim içinde olabiliyosunuz. Şuan benim doğumum 3.700 liraya denk geliyo ve herşey var içinde. Özelden daha özel gitmek isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Minikimin Anne1010 doğuma kesin kendisi mi girecek peki? Epidural sez ve epidural normal seçebiliyor musun? Asistanlara kalmayız değil mi ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
elifnrclkk Anne1010 meraba ankara hacettepe hastanesi mi dediğiniz yer acaba benim doğuma 1.5 ay var sezeryan ücreti mi acaba normal doğum mu
Isameryem @“Mustafanin-annesi”#p20483011esenyurt reyap hastanesinde normal 3 bin sezeryan 3 bin beşyüz
34btlgkhn34 Zeynepty Bende oraya gidiyorum henüz fiyat sormamıştım umarım yaza kadar tekrar bi artış olmaz :(
Smyye1B Kamumu Kocaeli atakent cihan hastanesi 5000tl nakit ödeme 4500 oda süsleme fotoğraf çekimi dahil.
Kamumu Hlt-seyma21 Bahçeşehir İstinye Liv Hospital Bende çok yüksek buldum. Diğer hastane fiyatları oldukça makul. Doktorumdan çok memnunum. Başka hastanede düşünemiyorum. 😞
Canpolat Hlt-seyma21 herhalde o kadar paraya doğar doğmaz en azından tuvalet eğitimli olmazı lazım bebeğin o kadar veriyoruz canım 😀😀😀